Έξαψη (01-03/03): Σε άσχημη κατάσταση η Βίκυ

Χαμός στα επεισόδια της εβδομάδας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαψη (01-03/03): Σε άσχημη κατάσταση η Βίκυ

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Έξαψη μιας και η Βίκυ βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και παθαίνει το ένα επεισόδιο μετά το άλλο, μέχρι που δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη.

Αυτά θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας στην Έξαψη

Έξαψη Επεισόδιο 25 – 1/3/21

Με την ψυχική κατάστασή της να χειροτερεύει, η Βίκυ παθαίνει το ένα επεισόδιο, μετά το άλλο. Η Εβίτα παραπλανεί τη Τζόυ, σχετικά με τη σχέση της με τον Κωστή. Ο Τίμος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Κλαίρη είναι τρομοκρατημένη. Μοναδικό της στήριγμα, ο Αλέξανδρος. Η Τζόυ επισκέπτεται τον Τίμο στο νοσοκομείο και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Το reunion παλιών συμμαθητών εξελίσσεται σε μια ανατρεπτική βραδιά. Η Βίκυ δέχεται στο δωμάτιό της τον πιο απρόσμενο επισκέπτη.

Έξαψη Επεισόδιο 26 – 2/3/21

Μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας με στόχο τη Βίκυ, βάζει, αυτή τη φορά, σε κίνδυνο τη Μαρίνα. Ο Μηνάς, μαθαίνει για την έξοδο του Τζώρτζη, από την φυλακή, και ψάχνει παντού να τον βρει. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να διαχειριστεί το θυμό της Τζόυς, αλλά και την αδιαφορία της Εβίτας. Η Κλαίρη κατηγορεί το Γιάννο για την επίθεση, που δέχτηκε ο αδερφός της. Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια. Ο άνθρωπος, που μέχρι πίστευε για ένοχο, είναι, στην πραγματικότητα πατέρας της Βίκυς.

Έξαψη (01-03/03)

Έξαψη Επεισόδιο 27 – 3/3/21

Ο Αλέξανδρος έρχεται αντιμέτωπος με τη σχέση Εβίτας – Κωστή κι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Μαρίνα είναι χαμένη. Δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις τελευταίες αποκαλύψεις. Ο Μηνάς ανακρίνει το Τζώρτζη στη φυλακή. Οι δυο άντρες έρχονται σε ρήξη. Ο Κωστής προειδοποιεί το Γιάννο, για τον εθισμό του με το ποτό. Η Εβίτα γυρίζει στην Αθήνα, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Η Τζόυ, κατηγορεί τον πατέρα της για εγκατάλειψη. Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Κλαίρη και, για πρώτη φορά, συναντά την Αγάπη.

Ο Τζώρτζης αποφυλακίζεται με την κατάθεση της Βίκυς

Στην Έξαψη, σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτά, η Μαρίνα συνεχίζει να ψάχνει ποιος θέλει την αδελφή της νεκρή, ενώ η Βίκυ με τις αποκαλύψεις της που συνταράσσουν το πανελλήνιο, αθωώνει τον πατέρα της.

Η Μαρίνα, η οποία θα βρεθεί σύντομα σε θανάσιμο κίνδυνο, μαθαίνει ότι οι βιταμίνες που έπαιρνε η Βίκυ ήταν, στην πραγματικότητα, ηρεμιστικά. Τώρα ξέρει ότι η αδελφή της κινδυνεύει ακόμη.

Αλλωστε λίγο καιρό νωρίτερα της είχαν πειράξει τα φρένα του αυτοκινήτου επιχειρώντας μια ακόμη δολοφονική απόπειρα εναντίον της. Οποιος θέλει να τη βγάλει από τη μέση δεν θα σταματήσει εδώ. Οι υποψίες της τώρα στρέφονται στον Πέτρο. «Αυτός της δίνει τη φαρμακευτική αγωγή και είναι συνέχεια μαζί της», σκέφτεται και το λέει στον Μηνά.

Οι δυο τους προσπαθούν να συνδέσουν τα νέα δεδομένα στην υπόθεση της Βίκυς. Ομως για ένα είναι πλέον σίγουρη η Μαρίνα. Πως ο επίδοξος δολοφόνος δεν είναι ο Τζώρτζης. Μπορεί το γεγονός ότι είναι πατέρας της αδελφής της να εξακολουθεί να μην μπορεί να διαχειριστεί, κυρίως επειδή της το έκρυψε, ωστόσο αποτελεί ένα βασικό στοιχείο που την κάνει να αμφισβητεί την ενοχή του.

Έξαψη Βίκυ

Η Βίκυ δίνει συνέντευξη Τύπου και ο Τζώρτζης βγαίνει από τη φυλακή

Εβίτα, Ιριδα και Τζόυ φτάνουν στο Ναύπλιο, μετά από παράκληση του Τζώρτζη. Αυτό που θα συμβεί πρέπει να βρει την οικογένεια ενωμένη και δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμο για κανέναν. Η Βίκυ δεν έχει σκοπό να αφήσει τον πατέρα της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Σκοπεύει να τον ελευθερώσει και μάλιστα επιλέγει να το κάνει με τον πιο ηχηρό τρόπο.

Οργανώνει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να μιλήσει για την απόπειρα εναντίον της αλλά και για τον Τζώρτζη Αξιώτη. Ενα τέτοιο θέμα δεν θα μπορούσε παρά να κινητοποιήσει τα μεγαλύτερα μέσα της χώρας αφού ο Αξιώτης δεν είναι απλά ένας άνθρωπος που κατηγορείται αλλά ένας βουλευτής και όσα θα ειπωθούν έχουν αντίκτυπο στην πολιτική του καριέρα.

Η Βίκυ λοιπόν δεν διστάζει μπροστά σε όλους να δηλώσει: «Ο Τζώρτζης Αξιώτης είναι αθώος. Δεν μπορεί να είναι ο άνθρωπος που επιχείρησε να με σκοτώσει γιατί είναι πατέρας μου». Η είδηση για τη σχέση Βίκυς- Τζώρτζη σκάει σαν βόμβα, τόσο στα κανάλια όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια Αξιώτη. Η Ιριδα καταρρέει μετά τα τελευταία γεγονότα.

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας της έκρυψε ένα τόσο μεγάλο μυστικό. Ο Κωστής με τη σειρά του στέκεται στο πλευρό της Εβίτας που για μια ακόμη φορά έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια. Μετά από όλα όσα έχουν ειπωθεί και τη μαρτυρία της Βίκυς, ο Τζώρτζης αποφυλακίζεται. Ομως πλέον έχει να αντιμετωπίσει πολλαπλά μέτωπα.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη