Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 1/3: Η Λένα εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της στον Διονύση

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ήλιος 1/3: Η Λένα εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της στον Διονύση
TV24 01.03.2021 10:26
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο του Ήλιου, με τη Λένα να εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της στον Διονύση.

Ο Δημήτρης με τον Χρήστο αναζητούν στοιχεία για το παρελθόν του Μενέλαου και την πραγματική του ταυτότητα. Ο Δήμος συνεχίζει τη συνεργασία του με τον δικηγόρο αποκαλύπτοντας στην Σοφία το σχέδιο που έχουν με τον Φίλιππο και τον Δημήτρη.

Ο Φίλιππος αποδέχεται την πρόταση του Μενέλαου για περαιτέρω συνεργασία, ενώ η Διώνη αρνείται πεισματικά ν’ αποκαλύψουν την σχέση τους στον πατέρα της.

Η Αλίκη είναι έτοιμη να υποδεχθεί άνευ όρων τη μητέρα της και συγκρούεται με τον Δημήτρη, ενώ η Ιωάννα γνωρίζει την Εύα και τον Άρη μπαίνοντας για τα καλά στην ζωή τους. Η Λένα εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της στον Διονύση.

Η Λήδα δεν ξέρει πώς να αποδείξει την αθωότητά της, όταν μια απρόσμενη εξέλιξη οδηγεί τον δεύτερο γιατρό να σταθεί στο πλευρό της, κάνοντάς την να ελπίζει ότι θα δικαιωθεί. Ο Μενέλαος συνεχίζει ακάθεκτος το σχέδιο εξόντωσης της Αλεξάνδρας, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον πλησιάσει μυστικά.

Ο Δημήτρης παραμένει καχύποπτος με την Ιωάννα και θα βρεθεί ξανά στην πόρτα της. Αυτή τη φορά για να συναντήσει τον Μιχάλη. Δείτε εδώ και τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας!

Ήλιος 1/3

Σοκ στον Ήλιο: Ο Φίλιππος δέχεται φονική επίθεση

Στον Ήλιο, ο Φίλιππος συνεργάζεται με τον Δημήτρη για να ξεσκεπάσει τον Μενέλαο, του οποίου προσπαθεί να γίνει το δεξί χέρι. Ο δικηγόρος, δυσαρεστημένος από αυτή την εξέλιξη, αποφασίζει να δράσει μόνος του και να απαλλαγεί απ’ αυτόν.

Ο Μενέλαος στέλνει ένα μήνυμα εκφοβισμού στον Φίλιππο κάνοντας μια αιφνιδιαστική κίνηση. Ομως ο Φίλιππος είναι πλέον αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την παράνομη οργάνωση και έτοιμος να ρισκάρει ακόμα περισσότερο. Με την προτροπή του Δημήτρη, προσπαθεί να πείσει τον Μενέλαο να τον βάλει στο παράνομο σκέλος των δραστηριοτήτων του.

«Θέλω να ξέρεις ότι μπορείς να με υπολογίζεις ως άνθρωπο της εμπιστοσύνης σου. Μπορείς να βασιστείς σε μένα», του τονίζει. Ο Μενέλαος, επιφυλακτικός, παρότι δείχνει να τον εμπιστεύεται απόλυτα, του βάζει έναν όρο. «Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κόψεις κάθε επαγγελματική σχέση με τη Διώνη», του λέει, αγνοώντας την κρυφή ερωτική τους σχέση. Ο Φίλιππος, σε αδιέξοδο, καταλαβαίνει πως ο μόνος τρόπος να προστατέψει τη Διώνη είναι ο χωρισμός. Είναι κάτι που τον πονάει πολύ αλλά δεν βρίσκει καλύτερη λύση από αυτή.

Ήλιος spoiler Φίλιππος Διώνη

Την ίδια ώρα η Αλίκη και ο Δημήτρης δέχονται απειλές από το κύκλωμα που κυνηγάει ο Δημήτρης.

Ο Φίλιππος «μαγειρεύει» τα νούμερα των εισπράξεων από τα παράνομα εμπορεύματα, ώστε να φανεί ότι ο δικηγόρος κλέβει τον Μενέλαο. Δεν χάνει μάλιστα την ευκαιρία να πει στον Μενέλαο για την... ανακάλυψή του. «Σε συμβουλεύω να τον απομακρύνεις από τη δουλειά. Φαίνεται πως δεν είναι τελικά τόσο αξιόπιστος και ενεργεί πίσω από την πλάτη σου», του επισημαίνει κι έτσι κερδίζει περισσότερο την εμπιστοσύνη του.

Ο δικηγόρος το μαθαίνει και επισκέπτεται τον Φίλιππο. «Γνωρίζω τι πας να κάνεις αλλά δεν ξέρεις με ποιον τα έβαλες», είναι τα λόγια του. Αργότερα η Διώνη ακούει κρυφά τον Φίλιππο και τον Διονύση να συζητούν στο γραφείο του και συμπεραίνει ότι ο Φίλιππος την απατάει.

Ετσι αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Στη συνέχεια ο Φίλιππος εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μενέλαος και καταστρώνει με τον Δημήτρη το σχέδιο σύλληψής του. Ο Μενέλαος, όμως, θέλοντας να αφοπλίσει τον Δημήτρη και να τον απομακρύνει από τις δουλειές του, δίνει εντολή να απάγουν την Αλίκη. Ολοι αναστατώνονται.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Η Αλεξάνδρα δίνει εντολή δολοφονίας

Ευγενία Δημητροπούλου: Όσα αποκάλυψε για την πρόταση γάμου - «Μου προκαλεί αμηχανία»

Share