Masterchef 5: Ο Πάνος Ράπτης συμμετείχε και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής

Είναι βέβαια αγνώριστος!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Ο Πάνος Ράπτης συμμετείχε και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Masterchef είναι αναντίρρητα ο Πάνος Ράπτης, ο οποίος αποκαλύφθηκε πως είχε ξανά συμμετάσχει και στον πρώτο κύκλο.

Ο 28χρονος επίδοξος σεφ που είναι πλέον αρχηγός της κόκκινης ομάδας, έχει προκαλέσει αρκετά με την συμπεριφορά του αλλά και εξαιτίας του ότι η παρέα του στο σπίτι είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης και ο Διονύσης Σαρακίνης.

 Masterchef 5 Πάνος Ράπτης

Τον Πάνο ωστόσο τον τσακώσαμε και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής και συγκεκριμένα το 2010 στο Mega, με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου και νικητή τον Άκη Πετρετζίκη.

Τότε ο διαγωνιζόμενος ήταν μόλις 18 ετών αλλά η πορεία του στο παιχνίδι τέλειωσε νωρίς, αφού δεν πρόλαβε καν να μπει στο σπίτι.

Λίγα λόγια για τον Πάνο Ράπτη από το Masterchef 5

Ετοιμόλογος, πειραχτήρι, αθυρόστομος αλλά κατά βάθος ένα καλό παιδί, που μπορεί με τις πλάκες του, να τους κάνει όλους άνω - κάτω. Ο Πάνος, ένας ακόμα λάτρης της μαγειρικής, βρίσκεται στο ΜasterChef 5 για να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και να ανοίξει την τηλεοπτική πόρτα

. Πιστεύει πως έχει όλο το πακέτο για να γίνει ένας τηλεοπτικός μάγειρας μιας και θεωρεί πως έχει χιούμορ, ομαδικό πνεύμα, σεβασμό και επαγγελματισμό.

Σε όλα αυτά θα μπορούσε κάποιος να προσθέσει και τη φωτογένεια, αφού τις περισσότερες στιγμές το χαμόγελο και τα αστεία του χαλαρώνουν ακόμα και το πιο βαρύ κλίμα.

Αν κερδίσει το έπαθλο θα μοιράσει μέρος του σε οργανισμούς για άστεγους και ζώα.