Masterchef 5 - highlights 1/3: Η απαιτητική δοκιμασία και η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Masterchef 5 - highlights 1/3: Η απαιτητική δοκιμασία και η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 1/3 επεισόδιο του MasterChef 5, αφού είδαμε μια απαιτητική δοκιμασία, αλλά και μια οικειοθελής αποχώρηση, αυτή του Πάνου.

Τα 1/3 highlights του MasterChef 5

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Ράπτης

«Βόμβα» έπεσε στο MasterChef, με έναν παίκτη να αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πάνο, που ανακοίνωσε την απόφασή του και σόκαρε άπαντες.

Πρόκειται για ένα «βαρύ» πλήγμα για την κλίκα, που έχει δημιουργηθεί με «πυρήνα» εκείνον, τον Ιωάννη και τον Διονύση, με τον Πάνο μάλιστα να έχει δηλώσει εδώ και καιρό, ότι στόχος δεν ήταν άλλος από τον τελικό, ενώ δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για την απόφαση, που είχε πάρει.

Πάνος Ράπτης αποχώρηση

Κάπως έτσι, λίγο μετά την ανακοίνωση του νικητή του Mystery Box, που δεν ήταν άλλος από τον Αλέξανδρο, ο Πάνος είπε στους κριτές και τους συμπαίκτες του, ότι για καθαρά προσωπικούς λόγους δεν επιθυμεί άλλο να βρίσκεται στο παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο, ακολούθησε την αποχώρηση του Κωστή και αποτελεί ακόμη ένα δυνατό μάγειρα, που χάνει η κόκκινη ομάδα.

Απαιτητικό το τεστ δημιουργικότητας - Έμεινε εκτός ο Αλέξανδρος

Εξαιρετικά απαιτητικό ήταν το αποψινό τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef 5, μιας και οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε ζευγάρια και έτσι ο Αλέξανδρος, ως νικητής του Mystery Box, επέλεξε να μείνει εκτός της δοκιμασίας.

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου, οι υπόλοιποι παίκτες πέρασαν στην επόμενη δοκιμασία. Ο Αλέξανδρος λοιπόν, επέλεξε να μην συμμετέχει καθώς όπως είπε η νίκη του ή η παραμονή του στο παιχνίδι δεν εξαρτάται εντελώς από εκείνον.

MasterChef 5 Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος έπρεπε να χωρίσει τους υπόλοιπους παίκτες σε ζευγάρια και το κάθε ταίρι να ασχοληθεί είτε με γλυκό είτε με αλμυρό με τον Αλέξανδρο να διαλέγει το βασικό υλικό. Στα ζευγάρια θα μπορούσαν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον λεκτικά αλλά όχι με κάποια παρασκευή. Το καλύτερο πιάτο από το καλύτερο ζευγάρι θα εξασφαλίσει την ασυλία από την διαδικασία αποχώρησης.