Masterchef 5 - trailer 2/3: 3 ζευγάρια μάχονται για την παραμονή τους - «Είναι καταδικασμένο»

Ποιος παίκτης δεν θα καταφέρει να γυρίσει στο σπίτι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Masterchef 5 - trailer 2/3: 3 ζευγάρια μάχονται για την παραμονή τους - «Είναι καταδικασμένο»

Στο σημερινό 2/3 επεισόδιο του MasterChef 5 θα δούμε 3 ζευγάρια - δηλαδή 6 παίκτες - να μάχονται στις κουζίνες τους για την παραμονή τους στο παιχνίδι και στο σπίτι. Ένας ωστόσο, δεν θα τα καταφέρει.

Το άγχος είναι μεγάλο, όπως και η δυσκολία και κάποιοι δεν θα πάνε στους 3 κριτές ένα νόστιμο αποτέλεσμα, ενώ άλλοι θα εντυπωσιάσουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Όταν η ώρα των ανακοινώσεων φτάσει, ένα παίκτης θα απογοητευτεί, καθώς δεν θα επιστρέψει πίσω στο σπίτι του MasterChef και στους φίλους του μέσα στο παιχνίδι, αλλά θα γυρίσει στην οικογένεια του - όπως έκανε και χθες οικειοθελώς ένας παίκτης.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Masterchef 5: Οι διαγωνιζόμενοι «στόλισαν» τον Κωστή Αλεξάκη - «Έβγαζε κακία και χολή γιατί είναι σαν παιδάκι»

Ο Γιώργος Κρικοριάν και η κάμερα των Κου Κου βρέθηκαν στα backstage του MasterChef μετά την αποχώρηση του Κωστή Αλεξάκη, με τους συμπαίκτες του ωστόσο να τον «στολίζουν» κανονικότατα.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος, ο Παύλος, η Ηρώ και ο Αντώνης αναφέρθηκαν στην αποχώρηση του συμπαίκτη τους, τον οποίο φάνηκε να μην είχαν και σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Masterchef 5 οι διαγωνιζόμενοι «στόλισαν» τον Κωστή Αλεξάκη

Ο Πάνος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα μου λείψει ο Κωστής. Είδα και τον χαρακτήρα του που ήταν περίεργος, έλεγα πολλά χωρίς λόγο. Έβγαζε κακία και χολή γιατί είναι σαν παιδάκι, αν δεν του κάνεις το χατίρι, θα σε κατακρίνει».

Ενώ ο Παύλος πρόσθεσε: «Εγώ που έζησα λίγο με τον Κωστή, ήταν άνθρωπος που άλλαζε γνώμη αρκετά συχνά».

Από την μεριά της, η Ηρώ ανέφερε: «Είμαι η μόνη Κρητικιά μέσα στο παιχνίδι και με χαροποιεί αυτό. Ο Κωστής έλεγε ότι είμαστε πιο κοντά, αλλά αυτό δεν ήταν αλήθεια, ήταν ένα ψέμα. Ο Κωστής είχε έναν χαρακτήρα άλλο μπροστά, άλλο πίσω. Ήταν λίγο αλλοπρόσαλλος, αλλά όλα καλά. Το έκανε αυτό απλά για να φανεί».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε και ο Αντώνης: «Είχα νεύρα μετά το συμβούλιο γιατί κάποιοι λένε ψέματα και δεν παραδέχονται τα λάθη τους. Ο Κωστής έλεγε ψέματα ότι μας έσωσε. Και τώρα που έχασε, έλεγε ότι έχασε κατά τύχη, με 25 πόντους διαφορά. Δεν τα μπορώ αυτά τα άτομα στην ομάδα και ευτυχώς που έφυγε ο Κωστής. Όταν είχαμε πρωτοέρθει στο σπίτι, ο Κωστής μας έλεγε να διώξουμε την Ηρώ γιατί από εκεί που κατάγεται δεν είναι καλά τα κορίτσια, αλλά τώρα τη θέλει τριάδα».