8 Λέξεις: Ο Άκης μπουκάρει στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πιάνει να φιλιέται με την Ελισάβετ

Οσα θα δούμε απόψε το βράδυ στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Ο Άκης μπουκάρει στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πιάνει να φιλιέται με την Ελισάβετ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις, θα δούμε τον Άκη να μπουκάρει μέσα στο γραφείο του Αιμίλιου και να παθαίνει σοκ στο θέαμα να φιλιέται με την ανιψιά του, Ελισάβετ.

Όσα θα δούμε σήμερα στις 8 Λέξεις

02/03/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 176

Η Μιρέλλα δεν το βάζει κάτω και μιλάει πάλι στη Ναυσικά για την άρρωστη κόρη της. Εκείνη τη στιγμή έρχεται και η Τζουλιάνα στο σαλόνι και γνωρίζει αυτή τη γυναίκα, γεγονός που εξοργίζει αφάνταστα τη Ναυσικά. Ο Φρίξος είναι σίγουρος πλέον για τον Σπύρο με την Αλκμήνη και δεν ξέρει αν πρέπει να το πει στην Ιφιγένεια, ή όχι.

Στο μεταξύ, η Έλλη πέφτει κάτω και σπάει το δάχτυλό της κι ο Φρίξος την πάει αμέσως στο νοσοκομείο. Η Ιφιγένεια φιλοξενεί την Αντριάνα στο σπίτι και ο Μιλτιάδης γνωρίζει πιο καλά αυτή την εκκεντρική προσωπικότητα από την Κύπρο. Η Ναυσικά βασανίζεται να αποφασίσει αν πρέπει να υποβάλει την Τζουλιάνα σε αυτή τη διαδικασία που ζητά η Μιρέλλα.

8 Λέξεις ΣΚΑΙ

Ο Σίμος συμβουλεύει την Ελισάβετ να παρατήσει τον Αιμίλιο και να βρει κάποιον άλλον. Η «κόντρα» Άκη – Μανούσου για τα μάτια της Αποστολίας συνεχίζεται και τα αίματα ανάβουν. Λίγο αργότερα, ο Άκης μπουκάρει απροειδοποίητα στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πιάνει τη στιγμή που φιλιέται με την Ελισάβετ. Ο γιατρός αφαιρεί τους επιδέσμους, ο Οδυσσέας όμως ανοίγει τα μάτια του και δεν βλέπει απολύτως τίποτα!

Αιμίλιος και Ελισάβετ χωρίζουν λόγω του Άκη στις 8 Λέξεις

Ο Αρώνης, μετά την ανακάλυψη της ερωτικής σχέσης του Αιμίλιου με την Ελισάβετ, είναι πιο έξαλλος από ποτέ, αφού έχει πάρει το θέμα πολύ προσωπικά. Τους βρίζει πολύ άγρια, απειλώντας τους παράλληλα: «Αυτά που ακούσατε είναι λίγα, το θέμα δεν κλείνει εδώ και να ξέρετε ότι θα υπάρξουν συνέπειες». Ο Αιμίλιος τρομοκρατείται, ενώ η Ελισάβετ ποντάρει στην αδυναμία που της έχει ο Ακης και αντιμετωπίζει αυτή την ιστορία πιο ψύχραιμα.

Ο Ακης αποφασίζει να διώξει τον Αιμίλιο από τη θέση του διευθυντή του καναλιού, όμως η αντίδραση της Ελισάβετ, όταν το πληροφορηθεί, θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ο Ακης προσπαθεί να τρίξει τα δόντια στην Ελισάβετ, αλλά εκείνη αναλαμβάνει τις ευθύνες της, δεν του αφήνει περιθώρια και του ξεκαθαρίζει: «Μπορεί να είσαι θείος μου και εργοδότης μου, όμως κουμάντο στα προσωπικά μου κάνω μόνο εγώ και δεν σου επιτρέπω να μπλέκεσαι», του λέει αυστηρά.

Ο Αιμίλιος αδειάζει την Ελισάβετ και της ανακοινώνει πως τελειώσανε οριστικά: «Ελισάβετ, τέλος. Χωρίζουμε πριν είναι αργά και για τους δυο μας», της ξεκαθαρίζει και η κοπέλα για μια ακόμα φορά καταρρέει.