Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλα στην θέση μου 2/3: Η Θάλεια δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τον Πρόξενο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Έλα στην θέση μου 2/3: Η Θάλεια δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τον Πρόξενο
TV24 02.03.2021 11:31
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στην θέση μου, με την Θάλεια να δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τον Πρόξενο.

Η Κέντρα βρίσκεται σε κώμα στο νοσοκομείο, ενώ ο Αχιλλέας το κρατάει κρυφό απ’ όλους και καλεί τη Ρενάτα στην έπαυλη για να της μιλήσει ιδιαιτέρως. Η Φαίη ανακαλύπτει την κρυφή κάμερα του Βλάση και εκείνος την επισκέπτεται για να τα πούνε πρόσωπο με πρόσωπο.

Ο Λεωνίδας ζητά από τη Φλωρέτα να σκεφτεί τις πραγματικές προθέσεις της πριν συμφωνήσει να γίνει παρένθετη μητέρα, ενώ η Σύλβια ακούει κάτι που ανατρέπει όλα της τα σχέδια.

Η Θάλεια δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τον Πρόξενο και πηγαίνει να ζητήσει βοήθεια από τη Φαίη, διακινδυνεύοντας να «κάψει» τη Φαίη και το κοινό τους μυστικό. Θα υποκύψει η Φαίη στον εκβιασμό του Βλάση για να του πει την αλήθεια για τη Θάλεια; Δείτε εδώ και τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας!

Έλα στην θέση μου 2/3

Αθηνά Οικονομάκου: Αποχωρεί λόγω εγκυμοσύνης από την σειρά «Έλα στη θέση μου»

Το πρωί της Δευτέρας, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ των άλλων αποκάλυψε πως λόγω εγκυμοσύνης θα χρειαστεί να αποχωρήσει από την σειρά «Έλα στη θέση μου».

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, με την ίδια να δηλώνει βαθιά λυπημένη.

Η Αθηνά Οικονομάκου είπε αρχικά: «Αναγκαστικά, έπρεπε να μπει από τη ζωή στη μυθοπλασία. Προχωράμε με τον ρόλο και την εξέλιξη της υπόθεσης. Μέχρι να κλείσει ένα εξάμηνο το μωρό, δε θα μπορώ να δουλέψω στα γυρίσματα μίας καθημερινής σειράς. Τώρα στην πορεία βλέποντας και κάνοντας…».

Ενώ για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου τόνισε: «Λυπάμαι και θλίβομαι βαθιά για την κατάσταση που επικρατεί. Είχα ακούσει για διάφορες ιστορίες που δεν ήξερα αν είναι αλήθεια ή όχι. Λυπάμαι πολύ που όλο αυτό έχει στοχεύσει τον χώρο του θεάτρου. Χαίρομαι που εμείς είμαστε η αρχή στην κάθαρση αυτή.

Είμαι δίπλα σε όλους όσοι μιλάνε και όσους έχουν υποστεί τέτοιου είδους κακοποίηση. Σε κανέναν χώρο δεν έχουν χώρο αυτοί οι άνθρωποι» δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία φωτογραφήθηκε πρόσφατα κρατώντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Αθηνά Οικονομάκου εγκυμοσύνη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος λέει στην Φαίη να ρίξουν το παιδί

Έλα στη θέση μου 1/3: Ο Αχιλλέας μαθαίνει πως η Κέντρα βρίσκεται σε κώμα

Share