House of fame - trailer 2/3: Η ανακοίνωση του Μεταξόπουλου θα απογοητεύσει πολλούς

Θα ξεκινήσουν γκρίνιες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
House of fame - trailer 2/3: Η ανακοίνωση του Μεταξόπουλου θα απογοητεύσει πολλούς

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, μια ανακοίνωση που πρόκειται να κάνει ο Πάνος Μεταξόπουλος, θα απογοητεύσει πολλούς σπουδαστές της ακαδημίας.

Συγκεκριμένα, δεν θα διαλέξουν οι ίδιοι το τραγούδι που θα πουν στο live της Παρασκευής - στο προηγούμενο τα πήγαν πολύ άσχημα σχεδόν όλοι -, αλλά ο διευθυντής θα τους ανακοινώσει ποιος θα τραγουδήσει ποιο.

Το γεγονός αυτό δεν αρέσει σε πολλά παιδιά, ειδικά στην Πηνελόπη που όπως βλέπουμε στο trailer, το τραγούδι που της δόθηκε δεν την αρέσει καθόλου.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Φώτης Ζογλοπίτης: Είναι σε σχέση με την παίκτρια του House of Fame, Άλεξ Μαντή

Ο Φώτης Ζογλοπίτης, που είχε βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της σχέσης του με την πρώην σύζυγό του, Πάολα, είναι ερωτευμένος ξανά εδώ και αρκετά χρόνια με την παίκτρια του House of Fame, Άλεξ Μαντή με την οποία και βρίσκεται σε σχέση.

Το ζευγάρι δεν έκρυψε λεπτό τη σχέση του ωστόσο, δεν θέλει να δίνει πολλά δικαιώματα για σχόλια. Μάλιστα, λίγες είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Επίσης, ο Φώτης Ζογλοπίτης έχει γνωρίσει την Άλεξ Μαντή και στην Πάολα, αλλά και στην 18χρονη κόρη τους, Παολίνα και έχουν πολύ καλές σχέσεις, αφού πέρασαν μαζί και τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Να σημειώσουμε πως η σύντροφος του, όταν στο σχήμα που συμμετείχε ως χορεύτρια μια τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει τελευταία στιγμή, άρπαξε την ευκαιρία και ζήτησε από τον Στέλιο Ρόκκο να τη συμπεριλάβει ως τραγουδίστρια.

Φώτης Ζογλοπίτης Άλεξ Μαντή σχέση

House of Fame: Αυτό είναι το βιογραφικό της Άλεξ Μαντή

Η Άλεξ Μαντή είναι 27 ετών. Το κανονικό της όνομα είναι Αλεξάνδρα Σημαντήρη. Άλεξ Μαντή τη «βάφτισε» η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα. Είναι 27 χρονών. Είναι από την Αθήνα αλλά οι καταβολές της είναι ποντιακές.

Η Άλεξ Μαντή τελειώσει Ανώτατη Επαγγελματική Σχολή Χορού, ενώ η ενασχόλησή της με το τραγούδι προέκυψε χάρη στην... τόλμη της! Όταν στο σχήμα που συμμετείχε ως χορεύτρια αποφάσισε μια τραγουδίστρια να αποχωρήσει τελευταία στιγμή, η Άλεξ άρπαξε την ευκαιρία και ζήτησε από τον Στέλιο Ρόκκο να τη συμπεριλάβει στο σχήμα ως τραγουδίστρια. Έμπνευσή της αποτελούν η Madonna και η Ελένη Φουρέιρα.

Έχει περισσότερη εμπειρία στο λαϊκό τραγούδι αλλά αγαπάει ιδιαίτερα την ποπ. Είναι πολύ κοινωνική και πιστεύει πως θα τα πάει πολύ καλά με τους συμμαθητές της, αφού όλη μέρα θα μαγειρεύει και θα καθαρίζει. Έχει κυκλοφορήσει δικά της τραγούδια. Το "Σκληρό Κορίτσι" και το "Προσευχές".

Το motto της; «Όλα μέσα στη ζωή είναι! Υπομονή και συνεχίζουμε!». Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι @alexmandi_official κι έχει 3.946 followers. Δείτε εδώ και τους υπόλοιπους σπουδαστές!

House of Fame βιογραφικό της Άλεξ Μαντή