Μεσάνυχτα: Η Ελένη Ψυχούλη και ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Όλα όσα θα δούμε στην αυριανή εκπομπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μεσάνυχτα: Η Ελένη Ψυχούλη και ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Αύριο, Τετάρτη, η Ελεονώρα Μελέτη πρόκειται να υποδειχτεί στα Μεσάνυχτα τον Δημήτρη Παπαδημητριάδη και την Ελένη Ψυχούλη.

Ο πρώτος καλεσμένος που είναι ψυχιάτρος θα μας βοηθήσει να μπούμε στο μυαλό ενός παιδόφιλου. Μιλώντας με σοκαριστικά στατιστικά στοιχεία για την παιδοφιλία στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης σκιαγραφεί το προφίλ ενός παιδόφιλου και μιλά για τον μεθοδικό τρόπο δράσης που ακολουθούν τόσο οι άντρες όσοι και οι γυναίκες παιδόφιλοι.

Αναφέρεται στις βαθιές επιπτώσεις που έχουν στα θύματα οι αρρωστημένες πράξεις τους και κάνει λόγο για 60.000 παιδόφιλους στη χώρα μας.

Μεσάνυχτα  Παπαδημητριάδης

Επόμενη καλεσμένη είναι η Ελένη Ψυχούλη. Η δημοσιογράφος γαστρονομίας εξηγεί πώς βρέθηκε από αρχισυντάκτρια γνωστών περιοδικών να γράφει για τα φαγητά καλύτερα και απ’ όσο τα μαγειρεύουν οι ίδιοι οι σεφ!

Θυμάται τα ξέφρενα χρόνια στο Παρίσι και παραδέχεται πως η γευστική κουλτούρα άλλων χωρών αλλά και η απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου άλλαξαν την κοσμοθεωρία της. Αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένη και εξηγεί γιατί αποφάσισε να ζει μόνιμα στο Πήλιο με τον αγαπημένο της. Δείτε εδώ και τις σοκαριστικές εξομολογήσεις των καλεσμένων της προηγούμενης εκπομπής!

 Μεσάνυχτα Ψυχουλή

Big Brother: Την Ελεονώρα Μελέτη σκέφτεται ο ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του 2ου κύκλου

Μέσα από την εκπομπή Έλα χαμογέλα "έσκασε" η είδηση πως ο ΣΚΑΙ σκέφτεται την Ελεονώρα Μελέτη για να παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του Big Brother.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου, ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι θα επιστρέψει χωρίς τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

 Big Brother ΣΚΑΙ 2ος κύκλος

Ο ΣΚΑΙ λοιπόν επιθυμεί και σκέφτεται για την παρουσίαση γυναίκα δημοσιογράφο. Στο τραπέζι λοιπόν, έχει πέσει το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως η συνεργασία του καναλιού με την παρουσιάστρια είχε λήξει άδοξα, ωστόσο οι σχέσεις του φαίνεται πως έχουν αποκατασταθεί.