Battle of the Couples: Γνωρίστε καλύτερα τον Κυριάκο και την Μαριάννα

Με το χρηματικό έπαθλο θέλουν να φτιάξουν την ερωτική τους φωλιά στη Γλυφάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of the Couples: Γνωρίστε καλύτερα τον Κυριάκο και την Μαριάννα

Την προηγούμενη Πέμπτη το Battle of Couples έκανε πρεμιέρα και γνωρίσαμε για πρώτη φορά τα 12 ζευγάρια που πρόκειται να συμμετέχουν σε μια πρωτόγνωρη μάχη!

Ένα από τα ζευγάρια που ξεχώρισαν ήταν ο Κυριάκος και η Μαριάννα και παρόλο που διατηρούν μόνο έναν χρόνο σχέση, είναι πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι.

Λίγα λόγια για τον Κυριάκο και την Μαριάννα από το Battle of the Couples

Ο Κυριάκος και η Μαριάννα είναι μαζί ένα χρόνο και συγκατοικούν 10 μήνες. Ο Κυριάκος είναι ατζέντης ποδοσφαιριστών και η Μαριάννα φωτομοντέλο. Γνωρίστηκαν μετά από έντονο φλερτ που έκαναν τα μάτια τους όταν βρέθηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Ο Κυριάκος την αναζήτησε στα social media και ξεκίνησε να την πολιορκεί και να την διεκδικεί με έναν τρόπο που κέρδισε τελικά την Μαριάννα. Είναι η πρώτη του σοβαρή σχέση και αποφάσισε να δεσμευτεί γιατί ο έρωτας τον χτύπησε κατακέφαλα. Τους αρέσει πολύ να διασκεδάζουν, γεγονός που δεν τους βγαίνει πάντα σε καλό, αφού καραδοκεί και το πράσινο τέρας της ζήλειας, κυρίως από την πλευρά της Μαριάννας.

Με το χρηματικό έπαθλο θέλουν να φτιάξουν την ερωτική τους φωλιά στη Γλυφάδα, ένα σπίτι που θα βλέπει θάλασσα. Δείτε εδώ ωστόσο όλα όσα πρόκειται να δούμε στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι!

Battle of the Couples Κυριάκος και Μαριάννα

Battle of the Couples: Η αμοιβή των ζευγαριών ανέρχεται στα 4.000 ευρώ

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το νέο ριάλιτι παιχνίδι του ALPHA, Battle of the Couples και η αλήθεια είναι πως τα νούμερα δεν ήταν αυτά που περίμεναν οι ιθύνοντες...

Ο Παναγιώτης και η Σάσα έχουν δύο πολύ ξεχωριστούς ρόλους, με τον πρώτο να είναι ο παρουσιαστής στην αρένα, εκείνος που θα "τρέχει" τις δοκιμασίες, θα τους κόβει τα βραχιόλια στην Τελετή των Βραχιολιών, θα παρουσιάζει τις δοκιμασίες αποχώρησης.

Το συγκεκριμένο reality έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από οτιδήποτε έχουμε δει έως τώρα! Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στη βίλα ως ζευγάρια, δεν τους λείπει το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο και ζουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Όμως, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι!

Μπορεί, λοιπόν, να παλεύουν για το μεγάλο έπαθλο αλλά το κάθε ζευγάρι πληρώνεται από την παραγωγή, όπως μας αποκάλυψε και η εκπομπή Πρωινό το πρωί της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα το κάθε ζευγάρι παίρνει από 4.000 έως 5.000 ευρώ γενικά! Δηλαδή έκαστος 2.000-2.500 χιλιάρικα.