Battle of the couples - highlights 2/3: Το "καρφί" του Βασιλάκου και το καλύτερο ζευγάρι της εβδομάδας

Χαμός με τα ζευγάρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Battle of the couples - highlights 2/3: Το

Στο χθεσινοβραδινό 2/3 επεισόδιο του Battle of the coulpes, παρακολουθήσαμε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να πετάει το "καρφί" του στα ζευγάρια, αλλά και ένα ζευγάρι το οποίο βγήκε το καλύτερο της εβδομάδας.

Τα highlights 2/3 του Battle of couples

«Ο Νίκος την έχει σούζα την Άννα»

Καλά καλά δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι οι παίκτες του Battle of the Couples, το οποίο δεν έκανε και τόσο ικανοποιητικά νούμερα στην πρεμιέρα, και ήδη ξεκίνησαν τα υπονοούμενα και τα σχόλια, με τα υπόλοιπα ζευγάρια να λένε πως ο Νίκος έχει την Άννα σούζα και του φέρνει κάθε πρωί το κρεβάτι.

Η Άννα σηκώθηκε το πρωί και ετοίμασε ένα πλουσιοπάροχο πρωινό στον αγαπημένο της. Οι υπόλοιποι παρατήρησαν την κίνησή της αυτή και πολλές από τις γυναίκες την ρώτησαν για ποιο λόγο δεν σηκώνεται να το φτιάξει μόνος του.

Battle of the Couples Γιάννης Μαρία

Η Άννα ξεκαθάρισε πως την ευχαριστεί να περιποιείται τον άντρα της και γι΄αυτό το λόγο σηκώνεται και του φτιάχνει το πρωινό του για να τον ευχαριστήσει.

Ο Βασιλάκος «την είπε» στα ζευγάρια - «Εδώ δεν είναι κατασκήνωση»

Στο σημερινό επεισόδιο του Battle of The Couples, οι διαγωνιζόμενοι χρειάστηκε να ψηφίσουν το ζευγάρι που θα παίξει στον αγώνα για ζευγάρι της εβδομάδας. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ωστόσο θέλησε να δείξει το σκληρό του πρόσωπο, ξεκαθαρίζοντας πως το παιχνίδι δεν είναι κατασκήνωση.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής από την αρχή ξεκαθάρισε πως οι παίκτες θα έπρεπε να ψηφίσουν στρατηγικά μιας και το ζευγάρι της εβδομάδας θα έχει πολύ σοβαρά πλεονεκτήματα και ανάμεσα σε αυτά θα βρίσκεται και η ασυλία. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως τα ζευγάρια έχουν λάβει μία λίστα με απαγορεύσεις προκειμένου να αποφύγουν περιστατικά τύπου Big Brother.

Battle of the Couples Βασιλάκος

Οι παίκτες ωστόσο ψήφιζαν τους φίλους τους, γεγονός που έκανε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να ξαναπεί πόσο σοβαρή είναι η διαδικασία και να ζητήσει από τα ζευγάρια να ψηφίσουν βάσει στρατηγικής και όχι βάσει συναισθήματος.

Ο Ριχάρδος και η Άντζελα είναι το ζευγάρι της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο του Battle of the Couples, ο Ριχάρδος και η Άντζελα μετά τον αγώνα που έδωσαν απέναντι στον Νίκο και την Άννα, κέρδισαν και κατάφεραν να αναδειχθούν ζευγάρι της εβδομάδας, εξασφαλίζοντας την ασυλία.

Ο Νίκος και η Άννα βγήκαν υποψήφιοι για ζευγάρι της εβδομάδας από την Ιουλία και τον Μιτς που αποχώρησαν οικειοθελώς στο πρώτο επεισόδιο.

Οι υπόλοιποι παίκτες σε ανοιχτή ψηφοφορία ανέδειξαν τον Ριχάρδο και την Άντζελα ως το δεύτερο ζευγάρι που θα διαγωνιστεί για τη θέση. Οι δυο τους το πήραν πολύ σοβαρά και τελικά κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ασυλία για την πρώτη εβδομάδα.

Battle of The Couples Ριχάρδος Άντζελα

Παράλληλα, θα κοιμηθούν μόνοι τους στο master bedroom και θα διαλέξουν ένα ζευγάρι για βοηθούς τους.