Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Ένα δυσάρεστο γεγονός επισκιάζει τα νέα της εγκυμοσύνης της Πηνελόπης

Όσα θα δούμε απόψε στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες: Ένα δυσάρεστο γεγονός επισκιάζει τα νέα της εγκυμοσύνης της Πηνελόπης
TV24 03.03.2021 09:18
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικό. Μεταξύ άλλων, θα παρακολουθήσουμε ένα δυσάρεστο γεγονός στο σπίτι της οικογένειας του Γραμματικού, το οποίο επισκιάζει τα νέα για την εγκυμοσύνη της Πηνελόπης.

Όσα θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 102 - 03/03

Η επίσκεψη του Βόσκαρη με τη Σοφούλα στα πεθερικά του θα τους ανησυχήσει περισσότερο καθώς βλέπουν μια αλλαγή στην κόρη τους. Ένα δυσάρεστο γεγονός στο σπίτι του Γραμματικού θα επισκιάσει τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Πηνελόπης…

Κι ο Μελέτης όμως δυσκολεύεται να διαχειριστεί την είδηση γι’ αυτό το παιδί - δείτε εδώ ποιος είναι ο πατέρας. Η Δρόσω με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά ενώ η Κούλα με το Νώντα γνωρίζονται καλύτερα με το χωριό.

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη έγκυος

Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα αποφασίζουν να υιοθετήσουν τον Ευτύχη. Θα το δεχτεί όμως εκείνος; Ο Νικηφόρος βυθίζεται στη θλίψη του για όσα του έκανε ο πατέρας του και προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν. Ο Δούκας νιώθει πως είναι παρεξηγημένος από όλους ενώ προχωράει τα σχέδια του με τον Θέμελη υπομονετικά.

Θα μάθει ο Θέμελης πως γνωρίζει ο Δούκας το μυστικό του; Ένα νέο πρόβλημα ξεσπά στο σπιτικό των Σεβαστών, όταν ο Σέργιος βρίσκει τα αποκόμματα των εφημερίδων απ’ τη δίκη της Ελένης.

Άγριες Μέλισσες - Υπόθεση

1958. Βρισκόμαστε στο Θεσσαλικό κάμπο και πιο συγκεκριμένα στο Διαφάνι, ένα μικρό χωριό έξω από την Λάρισα. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία μίας μεγάλης βιομηχανικής ζώνης.

Πρόκειται για τα κτήματα των τριών αδερφών Σταμίρη: της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως. Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά, προκειμένου να εξασφαλίσει το μέλλον των μικρότερων αδερφών της.

Να παντρευτεί τον πρωτότοκο γιο του, τον Σέργιο και εκείνος να πάρει τα πολυπόθητα κτήματα ως προίκα.Ωστόσο, το ίδιο βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα, ανοίγοντας έναν φαύλο κύκλο, ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Εκ παραλλήλου, διαδραματίζονται και άλλες πολλές μικρές και μεγάλες ιστορίες.

Η σειρά απεικονίζει τον τρόπο που ζούσαν οι άνθρωποι της εποχής, παρουσιάζοντας το αντίκτυπο της μετά κατοχικής περιόδου αλλά και διάφορα λαογραφικά και ηθογραφικά στοιχεία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Ο Δούκας καταθέτει υπέρ της Ελένης στη δίκη

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: «Θα σας κλείσω φυλακή» - Η Δρόσω απειλεί Ασημίνα και Νικηφόρο

Share