MasterChef 5: Η Μαρίνα έδωσε στην αντίπαλη ομάδα την Ανούς και την Μαρία

Νευριασμένες οι παίκτριες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Η Μαρίνα έδωσε στην αντίπαλη ομάδα την Ανούς και την Μαρία

Στο σημερινό επεισόδιο MasterChef 5, η Μαρίνα είχε την επιλογή για την κόκκινη ομάδα να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορα πλεονεκτήματα.

Η παίκτρια είχε την ευκαιρία να ορίσει αρχηγούς, να περιμένει την τοποθέτηση πιάτου, να πάρει από την μπλε ομάδα όποιον παίκτης ήθελε και τέλος να πάρει δύο παίκτες και να διώξει δύο.

Τελικά αποφάσισε να πάρει την μεταγραφή παίκτη και το να δώσει και να πάρει από δύο. Έτσι έδωσε την Αννούς και την Μαρία οι οποίες το περίμεναν και γέλασαν ειρωνικά με την επιλογή αυτή και πήρε τον Αλέξανδρο και την Κωνσταντίνα.

Όσον αφορά τον παίκτη που διάλεξε να πάρει από την μπλε ομάδα, αυτή ήταν η Μαργαρίτα και μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτή. Μην ξεχνάτε πως σας έχουμε και την δεκάδα του τελικού.

Η απόφαση της Μαρίνας

MasterChef 5 - Spoiler: Επιστρέφει ο Κωστής Αλεξάκης - Πότε θα τον δούμε;

Σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Κωστή Αλεξάκη να αποχωρεί από το παιχνίδι του MasterChef και στο χθεσινό, τον Πάνο Ράπτη να φεύγει οικειοθελώς.

Ο Κωστής Αλεξάκης πρόκειται ωστόσο να επιστρέψει σύντομα στο MasterChef, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Ο Κρητικός θα πάρει φυσικά τη θέση του Πάνου Ράπτη, που αποχώρησε οικειοθελώς από τον μαγειρικό διαγωνισμό. Όσο για τον λόγο που δεν έχουμε δει τον Κωστή να ξαναμπαίνει στο σπίτι;

Αυτός έχει να κάνει με τον κορωνοϊό, καθώς ο μάγειρας μετά την αποχώρησή του έπρεπε να κάνει ακόμη επτά ημέρες καραντίνα. Μετά το τέλος της καραντίνας θα δούμε τον Κωστή να επιστρέφει στο MasterChef.