MasterChef 5: Ξέσπασαν σε νευρικά γέλια η Ανούς και η Μαρία με την απόφαση της Μαρίνας

Οι σχέσεις του όλο και χειροτερεύουν

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ξέσπασαν σε νευρικά γέλια η Ανούς και η Μαρία με την απόφαση της Μαρίνας

Με την απόφαση της Μαρίνας στη σημερινή δοκιμασία MasterChef αντέδρασαν η Ανούς και η Μαρία. Οι παίκτριες μεταφέρθηκαν στην αντίπαλη ομάδα και αυτό τις νευρίασε αρκετά.

Η Μαρίνα, η οποία είχε κερδίσει την ασυλία επέλεξε μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων, να δώσει δύο παίκτες από την ομάδα της και να πάρει δύο.

Έτσι έδωσε την Ανούς και την Μαρία οι οποίες ξέσπασαν σε νευρικά γέλια λέγοντας πως από την μια πλευρά το περίμεναν καθώς ξέρουν πως δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις με την Μαρίνα.

Tην ίδια αντίδραση είχαν και ορισμένοι παίκτες από την κόκκινη ομάδα οι οποίοι ψιθύρισαν πως «οι αδυναμίες δεν κρύβονται». Μην ξεχνάτε πως σας έχουμε και την δεκάδα του τελικού.

Η αντίδραση της Αννούς και της Μαρίας

MasterChef 5 - Spoiler: Επιστρέφει ο Κωστής Αλεξάκης - Πότε θα τον δούμε;

Σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Κωστή Αλεξάκη να αποχωρεί από το παιχνίδι του MasterChef και στο χθεσινό, τον Πάνο Ράπτη να φεύγει οικειοθελώς.

Ο Κωστής Αλεξάκης πρόκειται ωστόσο να επιστρέψει σύντομα στο MasterChef, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Ο Κρητικός θα πάρει φυσικά τη θέση του Πάνου Ράπτη, που αποχώρησε οικειοθελώς από τον μαγειρικό διαγωνισμό. Όσο για τον λόγο που δεν έχουμε δει τον Κωστή να ξαναμπαίνει στο σπίτι;

Αυτός έχει να κάνει με τον κορωνοϊό, καθώς ο μάγειρας μετά την αποχώρησή του έπρεπε να κάνει ακόμη επτά ημέρες καραντίνα. Μετά το τέλος της καραντίνας θα δούμε τον Κωστή να επιστρέφει στο MasterChef.