MasterChef 5: Kόντρα ανάμεσα σε Ηρώ και Μαρίνα - «Στα ψουψου όλοι καλοί είμαστε»

«Δεν μπορούμε όλοι να αντιμετωπίσουμε τους άλλους»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Kόντρα ανάμεσα σε Ηρώ και Μαρίνα - «Στα ψουψου όλοι καλοί είμαστε»

Μια κόντρα ξέσπασε σήμερα στο MasterChef ανάμεσα στην Μαρίνα και την Ηρώ, όταν η δεύτερη προκάλεσε με τον τρόπο της την παίκτρια.

Στις ομάδες, αρχηγός της κόκκινης βγήκε ο Αντώνης και της Μπλε η Ηρώ η οποία φάνηκε πως θα ήθελε για αντίπαλο την Μαρίνα - η οποία νωρίτερα κοντραρίστηκε και με δύο ακόμα παίκτριες - ώστε να την αντιμετωπίσει face to face όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα η Ηρώ, αυτοπροτάθηκε για την θέση του αρχηγού κάτι που δεν άρεσε σαν κίνηση στη Μαρίνα και δεν θέλησε να αλλάξει την γνώμη της ομάδας της στην επιλογή αρχηγού.

Η επιλογή αρχηγών και η κόντρα ανάμεσα σε Ηρώ και Μαρίνα

MasterChef 5 spoiler: Αυτή είναι η δεκάδα του τελικού

Ένα απίστευτο spoiler για το MasterChef 5, μας έδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε. Το πρώτο είναι πως ο Ιωάννης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφού θα πάρει την χειρότερη βαθμολογία από τους κριτές και το δεύτερο είναι η δεκάδα του τελικού.

Η Έλενα Πολυκάρπου ήταν έξω από το σπίτι του ριάλιτι και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη δύο μήνες μπροστά. Επιβεβαίωσε ότι ο Κωστής ξαναμπαίνει στο ριάλιτι αλλά θα αποχωρήσει ξανά μετά από δοκιμασία με τον Διονύση και τον Ιωάννη.

Από την άλλη ο Ιωάννης φεύγει στο γύρισμα της Δευτέρας μετά από μια δοκιμασία στην οποία πήρε τους χειρότερους βαθμούς, μεταξύ αυτών τρία τεσσάρια και ένα τριάρι.

Ενώ, η δεκάδα του τελικού είναι: Διονύσης, Σκορδάκης Τζαμαλής, Παύλος, Χίλας Τζιοβάνι, Ανούς, Λία, Μαργαρίτα και Μαρία.