Άγριες Μέλισσες 4/3: Ο Θέμελης μαθαίνει πως το μυστικό του έχει αποκαλυφθεί

Θα αντιμετωπίσει ευθέως το Δούκα ή θα εξαφανιστεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες 4/3: Ο Θέμελης μαθαίνει πως το μυστικό του έχει αποκαλυφθεί

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό 4/3 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, που έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού!

Άγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 103 - 04/03

Η αλήθεια για την Ελένη έχει ταράξει το Σέργιο. Η έκρηξη της Μυρσίνης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά αλλά εκείνη δείχνει αμετανόητη παρά τις επικρίσεις όλης της οικογένειας. Η κατάσταση οδηγεί την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι. Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν με την υιοθεσία του Ευτύχη παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης όμως θα πάει να βρει τον Λάμπρο για να το ξεκαθαρίσει.

Ο Θέμελης μαθαίνει πως το μυστικό του έχει αποκαλυφθεί και αποφασίζει να δράσει. Θα αντιμετωπίσει ευθέως το Δούκα ή θα εξαφανιστεί; Η Κούλα στέκεται δίπλα στη Δρόσω που παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για το γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Ο Νέστορας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν καθώς δέχεται την επίσκεψη του Νικολαΐδη. Ήρθε η στιγμή να αναλάβει ο ταξίαρχος τις ευθύνες του;

Ωστόσο, θα υπάρξει και μια δολοφονία που θα ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά!

Πάνε και για τρίτη σεζόν στον ΑΝΤ1 οι Άγριες Μέλισσες

Ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές, ο οποίος παίζει στη σειρά και υποδύεται τον Ενωμοτάρχη του χωριού, τον Προύσαλη, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων ανέφερε πως παρόλο που δεν έχουν ενημερωθεί από το κανάλι, όλα δείχνουν πως η σειρά θα πάει και για τρίτη σεζόν.

«Επίσημα δεν έχουμε ενημερωθεί αλλά νομίζω ότι το σήριαλ θα πάει και τρίτη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά, την ώρα που ο ΑΝΤ1 τηρεί σιγήν ιχθύος.