Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Μια μαρτυρία θα φέρει τα πάνω κάτω στη δίκη του Βόσκαρη

Έρχεται από το πουθενά

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Μια μαρτυρία θα φέρει τα πάνω κάτω στη δίκη του Βόσκαρη
TV24 04.03.2021 15:15
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η δίκη του Βόσκαρη αρχίζει στις Άγριες Μέλισσες και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη δικαστική αίθουσα και στον αγώνα της Ελένης για να τον κλείσει τη φυλακή.

Όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες

Οι μαρτυρίες που ακούγονται είναι πολλές και το κλίμα πότε έχει θετικό πρόσημο για την Ελένη και πότε αρνητικό. Ο Βόσκαρης χρησιμοποιεί δόλια κόλπα στις Άγριες Μέλισσες για να κερδίσεις τις εντυπώσεις, ενώ ο δικηγόρος του πιέζει συνεχώς τη Σοφούλα στην κατάθεσή της να πει πολλά ψέματα προκειμένου να φανεί εκείνος το θύμα της υπόθεσης.

Οι μέρες περνούν στις Άγριες Μέλισσες και η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Οι δυο τους, ο καθένας με τη δική του σειρά, ανεβαίνουν στο εδώλιο και καταθέτουν όσα γνωρίζουν. Ο Λάμπρος κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Ελένη, ενώ η Σοφούλα μοιάζει τρομαγμένη.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, η Χατζίδου συλλαμβάνεται και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του. Πράγματι, καλούν τη γυναίκα για να καταθέσει και απ’ όσα πρόκειται να πει κρίνονται πολλά. Θα υπερισχύσει ακόμη μία φορά το μίσος της για την Ελένη ή θα φέρει τον Βόσκαρη προ εκπλήξεως.

Η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης αναπτερώνει τις ελπίδες τους, καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στις Άγριες Μέλισσες. Ωστόσο, θα υπάρξει και μια δολοφονία που θα ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά!

αγριες μέλισσες spoiler

Αυτά θα δούμε σήμερα (4/3) στην σειρά Άγριες Μέλισσες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό 4/3 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, που έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού!

Η αλήθεια για την Ελένη έχει ταράξει το Σέργιο. Η έκρηξη της Μυρσίνης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά αλλά εκείνη δείχνει αμετανόητη παρά τις επικρίσεις όλης της οικογένειας. Η κατάσταση οδηγεί την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι. Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν με την υιοθεσία του Ευτύχη παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης όμως θα πάει να βρει τον Λάμπρο για να το ξεκαθαρίσει.

Ο Θέμελης μαθαίνει πως το μυστικό του έχει αποκαλυφθεί και αποφασίζει να δράσει. Θα αντιμετωπίσει ευθέως το Δούκα ή θα εξαφανιστεί; Η Κούλα στέκεται δίπλα στη Δρόσω που παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για το γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Ο Νέστορας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν καθώς δέχεται την επίσκεψη του Νικολαΐδη. Ήρθε η στιγμή να αναλάβει ο ταξίαρχος τις ευθύνες του;

άγιρες μέλισσες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να σύρει την αδελφή της στα δικαστήρια

Άγριες Μέλισσες - spoiler: Ο Νέστορας συλλαμβάνεται

Share