«Βόμβα» στην Αγγελική: Αγγελική και Στέφανος επίσημα ζευγάρι

Η αντίδραση της Αθηνάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Βόμβα» στην Αγγελική: Αγγελική και Στέφανος επίσημα ζευγάρι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια της Αγγελικής, μιας και η ίδια με τον Στέφανο δηλώνουν επίσημα ζευγάρι.

Η Δανάη, η Αθηνά και ο Νικόλας μαθαίνουν αυτή την εξέλιξη και ο καθένας αντιδρά µε τον δικό του τρόπο.

Ο Μιχάλης παροτρύνει την Αγγελική να είναι με τον Στέφανο

Η αποκάλυψη του Παύλου πως εκείνος και η Τζένη διατηρούσαν κρυφό δεσµό οδήγησε στον οριστικό χωρισµό εκείνης και του Στέφανου. Έναν χωρισµό, βέβαια, που ο Στέφανος επεδίωκε, καθώς τα συναισθήματά του για την Αγγελική κάθε µέρα που περνάει γίνονται όλο και πιο έντονα.

Η Αγγελική βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, τον στηρίζει και τον συµβουλεύει. Ωστόσο, η πρόσφατη αποκάλυψη πως η Δανάη είναι η κόρη της περιπλέκει ακόµη περισσότερο την κατάσταση και έτσι διστάζει να εκδηλώσει όσα πραγµατικά αισθάνεται για εκείνον. Όµως, ακόµη και ο Μιχάλης την παροτρύνει να αφήσει τους δαίµονες από το παρελθόν της πίσω και να δώσει µία ευκαιρία στον Στέφανο να την κάνει ευτυχισµένη.

Αγγελική και Στέφανος γίνονται ζευγάρι

Τις επόµενες µέρες, όπως θα παρακολουθήσουµε, η Αγγελική δεν µπορεί να κρατάει άλλο άµυνες απέναντι στον Στέφανο, ο οποίος την πολιορκεί. Μάλιστα, αποφασίζουν να δώσουν µία ευκαιρία στη σχέση τους και να είναι µαζί.

Όµως, προτιµούν τον πρώτο καιρό να το κρατήσουν κρυφό και να µην αποκαλύψουν τίποτα σε κανέναν, καθώς κάποιοι µπορεί να αντιδράσουν ακραία. Η ∆ανάη αντιλαµβάνεται πως κάτι συµβαίνει στη ζωή του πατέρα της και γι’ αυτό ευθύνεται η Αγγελική. Έτσι, η µικρή πιέζει µε τον τρόπο της την Αγγελική και τελικά της αποκαλύπτει ότι όντως είναι σε σχέση µε τον Στέφανο. Η Αγγελική µε τον Στέφανο, πιο ερωτευµένοι από ποτέ, προσπαθούν να ξεκλέβουν χρόνο µαζί χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος άλλος, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ένα βράδυ και καθώς δειπνούν µαζί, τους βλέπει ο Νικόλας. Ωστόσο, ο νεαρός αντιδρά εντελώς απρόσµενα. Τους εξηγεί πως χαίρεται και για τους δύο και πως θα είναι στο πλευρό τους, καθώς αξίζουν κάθε ευτυχία.

Αγγελική και Στέφανος επίσημα ζευγάρι

Η Αθηνά μαθαίνει για τη σχέση του Στέφανου και της Αγγελικής

Από την άλλη, αυτό που φοβάται η Αγγελική περισσότερο απ’ όλα είναι η αντίδραση της Αθηνάς, όταν µάθει πως εκείνη και ο γιος της είναι ζευγάρι. Αυτό, όµως, παρά τη θέλησή της, δεν αργεί να γίνει. Η Αθηνά καταλαβαίνει πως είναι µαζί και εκείνη µε τη σειρά της τους ξαφνιάζει. Χαίρεται που αποφάσισαν να δώσουν µία ευκαιρία στη σχέση τους, καθώς πιστεύει πως η Αγγελική µπορεί να κάνει ξανά τον γιο της ευτυχισµένο. Κανείς, όµως, δεν µπορεί να φανταστεί την πραγµατική ταυτότητα της Αγγελικής, αλλά και τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν όταν αυτή αποκαλυφθεί.

Η Τζένη προσπαθεί να εκδικηθεί τον Στέφανο

Κι ενώ ο Στέφανος βιώνει µία από τις πιο όµορφες περιόδους στην προσωπική του ζωή, δεν ισχύει το ίδιο και στα επαγγελµατικά του, καθώς η Τζένη για να τους εκδικηθεί διαλύει τη συµφωνία τους µε τον Σταυριανό. Τότε η Αθηνά αναγκάζεται να συναντηθεί µαζί της για να κάνουν ένα τελικό ξεκαθάρισµα. Τη ρωτάει τι ζητάει ως αντάλλαγµα για να τους βοηθήσει να βγουν απ’ την οικονοµική καταστροφή. Έτσι, λίγο αργότερα, συναντάει τον γιο της και του προτείνει να προσλάβουν την Τζένη για να αναλάβει τη διαπραγµάτευση µε τον Σταυριανό. Δείτε εδώ στο μεταξύ όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, σε περίπτωση που το χάσατε!

Τι θα δούμε σήμερα 4/3 στην Αγγελική 4/3

Η Σοφία συγκρούεται με τον Παύλο. Ο Μιχάλης συμβουλεύει την Αγγελική να προστατέψει την κόρη της από την αλήθεια. Ο Δημήτρης βρίσκει σταδιακά τον παλιό κακό του εαυτό, ζητάει βοήθεια από τον Παύλο και εκείνος συγκρούεται με την Αθηνά. Ο Νικόλας προσεγγίζει εκείνους που αγαπάει, αλλά οι αντιδράσεις δεν είναι από όλους θετικές. Η Λένα βασανίζεται από ενοχές, ενώ ο Μιχάλης ψάχνει τι έχει συμβεί με εκείνη και τον Αργυρό.

Ο Παύλος απειλεί τον Στέφανο. Η Αγγελική έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Δανάη. Ο Στέφανος ζητάει από την Αγγελική να παραδεχτεί τα αληθινά της αισθήματα. Η Ελένη παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ dna και ο Μιχάλης τη συμβουλεύει να μείνει μακριά από τους Αργυρούς. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι τον Αργυρών, θα αναστατώσει τον Στέφανο.

Αγγελική 4/3