Έρωτας με διαφορά 4/3: Η γνωριμία της Ζέτας με την μητέρα του Κωστή έχει απρόβλεπτη κατάληξη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας με διαφορά 4/3: Η γνωριμία της Ζέτας με την μητέρα του Κωστή έχει απρόβλεπτη κατάληξη

Ενδιαφέρουσες θα είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Έρωτας με Διαφορά», που έχει σημειώσει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, με την γνωριμία της Ζέτας και της μητέρας του Κωστή να είναι επεισοδιακή.

Έρωτας με Διαφορά – Επεισόδιο 6

Η Ζέτα αισθάνεται λίγο άβολα με τη μόνιμη παρουσία του Κωστή στο σπίτι της, εξαιτίας της κατάληψης του δικού του δωματίου από τη Στέλλα. Προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις των παιδιών και της Μάρως, που τής ανακοινώνει ότι δεν ανέχεται άλλο την κατάσταση και θα πάει να μείνει με τη φίλη της, την Ιουλία.

Η Στέλλα έχει «φορτωθεί» κανονικά στον Άρη, ο οποίος πλέον ασφυκτιά. Παράλληλα, η σχέση του με τη Μπέτυ έχει γίνει τόσο παθιασμένη, που γίνονται απρόσεκτοι στη δουλειά τους και απολύονται. Ο Κωστής ανακοινώνει στη Ζέτα ότι θα έρθει στην Αθήνα η μητέρα του, η Ναταλία και θέλει να της την γνωρίσει.

Η Ζέτα ξαφνιάζεται με την ανακοίνωση και παραλίγο να πάθουν ατύχημα με το σκουτεράκι. Η Ζέτα συνειδητοποιεί ότι, αν της συμβεί κάτι, δεν έχει φροντίσει για την επιμέλεια των παιδιών της, δεδομένου ότι ο πατέρας τους έχει εξαφανιστεί. Η γνωριμία της με τη μητέρα του Κωστή, τη Ναταλία, είναι πιο επεισοδιακή απ’ ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί και με εντελώς απρόβλεπτη κατάληξη.

Έρωτας με διαφορά 4/3

Έρωτας με διαφορά: Πάει και για δεύτερη σεζόν η σειρά του Star

Η σειρά «Έρωτας με διαφορά» έχει προκαλέσει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ακολουθεί πιστά στα πρώτα επεισόδια την νέα παραγωγή του Star, με αποτέλεσμα το νέο εγχείρημα του καναλιού να πετυχαίνει και τα όνειρα να μεγαλώνουν.

Η υπόθεση αγάπης με πρωταγωνιστές την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, «ντυμένη» με το υπέροχο τραγούδι «Έλα μια νύχτα» της Αλέξια, έχει καταφέρει να κερδίσει την τηλεοπτική «μάχη», με αποτέλεσμα να είναι βέβαιο αυτή τη στιγμή, ότι δε θα μείνει μόνο στον έναν κύκλο 13 επεισοδίων, που είχαν προοριστεί να προβληθούν αυτό το διάστημα.

Έρωτας με διαφορά Star

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του Star, όπως αναφέρει και η «Real News», σκέφτονται να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Στόχος, μάλιστα, είναι να δημιουργήσουν τέτοια αδημονία στο κοινό, που δεν αποκλείεται η σειρά να θυμίζει… Netflix αφού ήδη σαρώνει στο δυναμικό κοινό.

Αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτονται η σειρά να προβάλλεται με αριθμό λίγων επεισοδίων κάθε χρόνο, όπως θα συμβεί φέτος. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν, ότι θα δημιουργούν συνθήκες ανυπομονησίας για τον επόμενο κύκλο, σε αντίθεση με το να «μπουκώσουν» το πρόγραμμα με… αμέτρητα επεισόδια, όπως συμβαίνει συνήθως στην ελληνική τηλεόραση σε σειρές μυθοπλασίας, που πετυχαίνουν.

Κάπως έτσι, όχι μόνο θα προχωρούσε το εγχείρημα, αλλά θα μπορούσε και να πρωτοπορήσει σε έναν νέο δρόμο για την προβολή σειρών στην ελληνική τηλεόραση.