Η Φαμίλια: Αλλάζει μέρες και ώρες προβολής

Μάθετε τις εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Η Φαμίλια: Αλλάζει μέρες και ώρες προβολής

Η Φαμίλια αλλάζει μέρες και ώρες προβολής στον Αντ1, μεταφέροντας τα επεισόδια της στο Σαββατοκύριακο. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση.

Αυτές είναι οι μέρες και ώρες προβολής της σειράς

Η απρόβλεπτη Φαμίλια έρχεται τα Σαββατοκύριακα, στις 20:00, και ανάβει το φυτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου! Δείτε πως πάει η σειρά σε νούμερα!

Η Φαμίλια Σάββατο 6 Μαρτίου - Η Βάπτιση

Η βάπτιση της μπέμπας πλησιάζει και ο πόλεμος των συμπεθέρων, για το ποιο όνομα θα δοθεί στη μικρή, φουντώνει και παίρνει επικές διαστάσεις! Είναι η τελευταία βάπτιση για τον Γιάννη και τη Μαίρη και ταυτόχρονα η τελευταία ευκαιρία και για τις δύο γιαγιάδες να ακούσουν το όνομά τους. Γι’ αυτό και θα κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν, μέχρι και να δωροδοκήσουν τον νονό να πει το… σωστό όνομα στην εκκλησία! Ένας νονός, που αναλαμβάνει όλες τις… πρωτόγνωρες γι’ αυτόν υποχρεώσεις του με όχι και τόση επιτυχία, αφού όλα πάνε στραβά! Θα γίνει άραγε αυτή η… επεισοδιακή βάπτιση της μικρής και, κυρίως, ποιο θα είναι το όνομα αυτής;

Η Φαμίλια Κυριακή 7 Μαρτίου - Τζι Αϊ Τζο

Ο Μάνος, ο πατέρας της Μαίρης και πρώην σύζυγος της Τζο, αποκαλύπτει στην Τζο ότι έχει σχέση με μια κοπέλα! Η Τζο φρικάρει, ο Μάνος φέρνει την κοπέλα στο σπίτι να την γνωρίσει στην οικογένεια και ο Γιάννης προτείνει να πάνε όλοι μαζί και να παίξουν το νέο του κόλλημα με τον Στάθη, ένα παιχνίδι laser tag! Η Δέσποινα, που στηρίζει την Τζο από γυναικεία αλληλεγγύη σ’ αυτό που της έκανε ο Μάνος, προπονεί τη… συμπεθέρα της, για να κερδίσει την αντίζηλό της! Το παιχνίδι ξεκινάει και παίρνει απρόσμενη τροπή για όλους, αλλά κυρίως για τους γονείς της Μαίρης.

φαμίλια αλλαγή μέρας προβολής

Λίγα λόγια για τη σειρά Φαμίλια του ΑΝΤ1

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, ο ΑΝΤ1 επιστρατεύει μια φρέσκια οικογενειακή σειρά για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης από τη νέα σεζόν. Η σειρά θα παίρνει τη σκυτάλη, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από τη σειρά «Παρουσιάστε!» με ιστορίες από τον Ελληνικό Στρατό, όπου πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος.

Εκείνος, εκείνη και οι λοιποί συγγενείς θα ανάβουν το φιτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου! Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, έπειτα από πέντε σεζόν στην επιτυχημένη σειρά «Το Σόι Σου», αλλά και ένα πέρασμα από την αγαπημένη κωμωδία «Πέτα τη Φριτέζα» αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα κλασικό, κατά τα φαινόμενα και χαλαρωτικό sitcom.

Μαζί της, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, γνωστός στα οικογενειακά μπερδέματα από την παλιότερη ελληνική σειρά του MEGA, «Η Οικογένεια Βλάπτει», όπου και συνεργάστηκε για δεύτερη φορά - μετά τη σειρά «50-50» με τον Σάκη Μπουλά.