House of Fame: Η Κατερίνα Στανίση μπήκε στο σπίτι και άφησε άφωνους τους σπουδαστές

Xόρεψε και ένα ζεϊμπέκικο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
House of Fame: Η Κατερίνα Στανίση μπήκε στο σπίτι και άφησε άφωνους τους σπουδαστές

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame η παίκτρια Χρύσα Μαλακόζη είχε να ερμηνεύσει ένα τραγούδι της Κατερίνας Στανίση.

Αυτό που δεν περίμενε όμως ήταν να δει μπροστά της την δημοφιλή τραγουδίστρια να της το τραγουδάει live.

Με αφορμή αυτή την ανάθεση η μεγάλη ερμηνεύτρια μπήκε στην Ακαδημία για να γνωρίσει τους σπουδαστές και να μοιραστεί μαζί τους κάτι από την εμπειρία και τις γνώσεις της.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της το μικρόφωνο πήρε και ο Γιάννης Αρβανιτίδης παρασέρνοντας σε ένα απολαυστικό ζεϊμπέκικο τόσο την Κατερίνα Στανίση όσο και τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Πάνο Μεταξόπουλο ο οποίος «έκραξε» τους σπουδαστές για τις αποδόσεις τους.

Η Κατερίνα Στανίση στο House of Fame

House of Fame: «Έμειναν» οι κριτές με την Χρύσα - «Με εντυπωσίασες, ειλικρινά με εντυπωσίασες»

Πρεμιέρα των live είχαμε σήμερα στο House of Fame και η έναρξη ήταν εντυπωσιακή με την Ελένη Φουρέιρα να λάμπει μέσα στο χρυσό σύνολό της.

Οι παίκτες ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους όμως μια ήταν αυτή που εντυπωσίασε! Η Χρύσα ερμήνευσε το «Δεύτερα κλειδιά» και οι κριτές σάστισαν.

«Ήσουν εντυπωσιακή, κατάλαβα τα λόγια που λες. Η ερμηνεία σου με έκανε να καταλάβω τα λόγια γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα, όταν τραγουδάμε, είναι το ότι σκεφτόμαστε. Με εντυπωσίασες, ειλικρινά με εντυπωσίασες» είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ και οι υπόλοιποι κριτές είχαν να πουν αρκετά θετικά για την ερμηνεία της Χρύσας.