Ενώπιος Ενωπίω: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου

Απόψε στις 23:30

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ενώπιος Ενωπίω: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου

Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Ο κορυφαίος ηθοποιός μιλά για την πρώτη του επαφή με το θεατρικό σανίδι. Τι λέει για το μικρόβιο της τέχνης, για τον Αντωνάκη και την κυρία Κοκοβίκου;

Πόσο τον επηρέασε η μητέρα του στην καριέρα του και ποιες είναι οι μνήμες του από τα δύσκολα χρόνια της Κατοχής;

Τι θυμάται από τις συνεργασίες του και ποιες ταινίες ξεχωρίζει;

Ποια είναι η άποψή του για την πολιτική και την πίστη;
Τι σχεδιάζει για το μέλλον;

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:30. Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Αλέξη Κούγια πρόσφατα.

γιώργος κωνσταντίνου ενώπιος

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχω κάνει και τα δύο εμβόλια και αισθάνομαι μια χαρά»

Στο νέο σποτ για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, πρωταγωνιστούν η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που έχει αγαπηθεί πάρα πολύ.

Το σποτ λοιπόν, ξεκινά με τους δύο ηθοποιούς να ετοιμάζονται στο σπίτι τους για να συναντηθούν στο εμβολιαστικό κέντρο, για να κάνουν το εμβόλιο.

O ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου, παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη για τη συμμετοχή του στο σποτ, όπου αναφέρθηκε στο εμβόλιο.

«Κατ’ αρχήν, πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι έχω κάνει και τα δύο εμβόλια και αισθάνομαι μια χαρά. Πέραν αυτού, για μένα ήταν ένας δρόμος ελπίδας, γιατί, μετά την απόγνωση που δημιουργήθηκε σε πολλούς με την πανδημία, ο εμβολιασμός είναι μια ελπίδα και η μόνη διέξοδος που παρουσιάζεται μέχρι τώρα. Πιστεύω, δηλαδή, άνθρωποι όπως εγώ, που έχω κάνει όλα τα εμβόλια στη ζωή μου, και πνευμονιόκοκκου και γρίπης, πως ο εμβολιασμός βοήθησε το ανθρώπινο γένος».

«Βλέπω από ορισμένους ότι υπάρχει μια διστακτικότητα και δεν μπορώ να μπω στο σκεπτικό τους. Ο καθένας έχει την άποψή του. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να γίνει αυτό το εμβόλιο, για να μπορέσει η κοινωνία να επανέλθει στην κανονικότητα της, γιατί αλλιώς θα χάσουμε και τον δρόμο. Με τη Μάρω έχουμε συχνά επαφή, μιλάμε και έχουμε σχέση φιλική. Εχουμε γίνει οικογένεια (γέλια)», δήλωσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.