Η φωτογραφία της ζωής μου: Τουμασάτου και Γεροντιδάκης ξέσπασαν σε κλάματα στη πρεμιέρα της εκπομπής

Θυμήθηκαν την συνεργασία τους 20 χρόνια πριν!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Η φωτογραφία της ζωής μου: Τουμασάτου και Γεροντιδάκης ξέσπασαν σε κλάματα στη πρεμιέρα της εκπομπής

Πρεμιέρα είχε σήμερα «Η φωτογραφία της ζωής μου» στον Αντ1, με παρουσιάστρια της Μαριάννα Τουμασάτου και πρώτο καλεσμένος τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Οι δύο τους συγκινήθηκαν πολύ αφού πριν από σχεδόν 20 χρόνια είχαν συνεργαστεί στη σειρά «Τα φτερά του Έρωτα» όταν ο ηθοποιός έκανε τον γιό της παρουσιάστριας.

Η συζήτηση της Μαριάννας Τουμασάτου και του Γεροντιδάκη

«Έβλεπα στα μάτια σου τη μάνα που είσαι για το παιδί σου… Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια. Ευτυχώς που ξεκίνησα μαζί σας και δεν κατέληξα αλλού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής του και κατέληξε λέγοντας, “Η δουλειά αυτή μου έχει διδάξει ότι δε πρέπει να βάζεις στόχους αλλά να μένεις ο εαυτός σου. Έχω καταφέρει περισσότερα ίσως από αυτά που αξίζω και από αυτά που θα μπορούσα να ονειρευτώ” είπε ο ηθοποιός ο οποίος αποκάλυψε τι τον στεναχώρησε στις Άγριες Μέλισσες.

“Να κερδίζεις τα στοιχήματά σου” του απάντησε με δάκρυα στα μάτια η Μαριάννα Τουμασάτου

τουμασάτου αντ1 γεροντιδάκης

Μαριάννα Τουμασάτου: «Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να αποκοπούν από τον χώρο»

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε στο Πρωινό, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά πασίγνωστων ηθοποιών σε τηλεόραση και θέατρο.

«Νομίζω πως θα έχουμε καλές εξελίξεις. Όχι μόνο στον δικό μας χώρο. Σιγά-σιγά θα καθαρίσουν. Για αυτό έχουμε πει ότι είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον σαν άνθρωποι. Μόνος του ο καθένας δε μπορεί να κάνει τίποτα. Αν χρειαστείς κάτι ένα χέρι πρέπει να σε πιάσει. Ένας άνθρωπος.

Νομίζω πως ο καθένας εξ΄αυτών είχε από μόνος του μια αυτοκρατορική παράκρουση, η οποία απλώς βρήκε δρόμο για να υπάρξει. Αισθανόντουσαν όλοι αυτοί πάρα πολύ σπουδαίοι. Για αυτό και είχαν ένα θράσος απίστευτο. Δηλαδή αυτά που έχουν πει σημαίνει πως ήταν άνθρωποι που θεωρούσαν πως δεν αξίζει άλλος εκτός από αυτούς.

Είναι άνθρωποι με πολύ σοβαρά προβλήματα. Θα έπρεπε να τους κοιτάξει γιατρός. Ούτε καν ψυχολόγος. Γιατί αν ένας άνθρωπος θεωρεί πως δικαιούται να κάνει αυτά σε έναν άλλον άνθρωπο θέλει γιατρό.

Δεν έγινε κάτι μπροστά μου. Αλλά και μπροστά μου να γίνονταν, αν ο άνθρωπος δεν είναι έτοιμος να επικοινωνήσει κάτι; Πως θα βγω εγώ να τον αναγκάσω να το ξαναζήσει; Είναι φορές που δεν μπορείς να το κάνεις.

Το θέατρο δε μπορεί να προσβληθεί από κανέναν. Δεν μπορείς να περιθωριοποιήσεις κανένα που είναι μέσα στο σύστημα. Εσείς πως δεν έχετε περιθωριοποιήσει τους ανθρώπους στον δικό σας χώρο; Αν πας σε μια πρεμιέρα και έρθει ο φωτογράφος, πώς θα αποφύγεις τη φωτογραφία;

Αν έχεις ανάγκη τη δουλειά θα συνεργαστείς με ανθρώπους που δε θες. Έτυχε να μη μου τύχει και δε ξέρω πως θα αντιδρούσα. Εδώ πέρα παγώνουν αστυνομικοί που τους σημαδεύουν με όπλο

Δε με αφορά η συγγνώμη κατόπιν εορτής. Θα μου έλεγε κάτι η συγγνώμη αν το είχε κάνει πριν. Δεν αλλάζουν επειδή το νιώθουν. Αναγκάστηκαν όσοι το έκαναν και θα αναγκαστούν όσοι το κάνουν να δείξουν μια καλύτερη συμπεριφορά. Όχι επειδή το νιώθουν. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να αποκοπούν από τον χώρο. Γιατί είναι κατ’ επανάληψη, επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών. Δεν έτυχε μια κακιά στιγμή. Πρέπει να τελειώσουν οι κλίκες.

Το αυστηρό δε χρειάζεται να είναι τιμωρητικό. Υπάρχει και ο τρόπος της αγάπης. Η αγάπη είναι σημαντικό πράγμα και το όριο είναι απαραίτητο. Τα όρια είναι απαραίτητα για όλους, όχι μόνο για τον υφιστάμενο» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Τουμασάτου.