Έλα στη Θέση μου 5/5: Η Φαίη έξαλλη με το Μάρκο, τον κατηγορεί για τους κουκουλοφόρους στο σπίτι της

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλα στη Θέση μου 5/5: Η Φαίη έξαλλη με το Μάρκο, τον κατηγορεί για τους κουκουλοφόρους στο σπίτι της

Tρέχουν οι εξελίξεις της σειράς Έλα στη Θέση μου αφού σήμερα θα δούμε την Φαίη να κατηγορεί τον Μάρκο για του κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι της.

Όσα θα δούμε στη σειρά Έλα στη θέση μου

Η Φαίη έξαλλη με το Μάρκο, τον κατηγορεί για τους κουκουλοφόρους στο σπίτι της. Η Σύλβια κι ο Ζούβας μαθαίνουν ότι τελικά το θέμα με τη Φλωρέτα δεν έχει τελειώσει. Ο Φώτης επιμένει να «μαρκάρει» τη Λατάνια για να κάνει τη Βάνα να ζηλέψει.

Ο Βλάσης με την Ισμήνη ξεψαχνίζουν τα κλοπιμαία από το σπίτι της Φαίης κι ανακαλύπτουν το κλειδί της θυρίδας που μπορεί να είναι μέσα τα λεφτά του Βλάση. Τι θα κάνει η Βάνα όταν η Κέντρα ζητά να μάθει πού μένει η Ρενάτα; Πώς θα αντιδράσουν Ρενάτα και Μάρκος όταν δουν μια δημοσίευση που αναφέρεται στην επικείμενη εγκυμοσύνη της Φαίης; Εάν χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, μπορείτε να μάθετε εδώ τις εξελίξεις.

έλα στη θέση μου εξελίξεις

Αθηνά Οικονομάκου: Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη σειρά «Έλα στη θέση μου» με ένα συγκινητικό μήνυμα

Η Αθηνά Οικονομάκου έπειτα από 5 ολόκληρα χρόνια στη σειρά του Alpha Έλα στη Θέση μου, γύρισε το τελευταίο της επεισόδιο και αποχώρησε.

Η ηθοποιός λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της αποφάσισε να μην συνεχίσει στην σειρά που εδώ και πέντε χρόνια ήταν το «δεύτερο» σπίτι της.

“Πέντε χρόνια μαζί..και τι δεν έχουμε περάσει. Γλυκά μου κορίτσια σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα και εσάς και όλους μα όλους τους υπόλοιπους υπέροχους συντελεστές αυτής της δουλειάς #ElaStiThesiMou @alphatv
Δευτέρα το τελευταίο μου γύρισμα και η συγκίνηση είναι μεγάλη… Είς το επανιδείν” έγραψε η ηθοποιός η οποία μας έδειξε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

έλα στη θέση μου οικονομ΄λακου