Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif 5/5: Η Ζουλιντέ δεν ξέρει πως να χειριστεί την κατάσταση με τη Μελέκ και αποφασίζει να μιλήσει με την Τουλάι

Όλες οι εξελίξεις!

Elif 5/5: Η Ζουλιντέ δεν ξέρει πως να χειριστεί την κατάσταση με τη Μελέκ και αποφασίζει να μιλήσει με την Τουλάι
TV24 05.03.2021 10:56
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά Elif αφού σήμερα θα δούμε την Ζουλιντέ να μην ξέρει πως να χειριστεί την κατάσταση με την Μελέκ.

Όσα θα δούμε σήμερα στην Ελιφ

Η Ζουλιντέ δεν ξέρει πως να χειριστεί την κaτάσταση με τη Μελέκ και αποφασίζει να μιλήσει με την Τουλάι. Όταν πηγαίνει όμως στο μαγαζί βλέπει την άσχημη κατάσταση στην οποία είναι η Ιντζί και αποφασίζει να αναβάλλει την κουβέντα. Η Χουμεϊρά λέει στον Ταρίκ πως θα ξεκινήσει γιόγκα για εγκύους.

Η Ζουλιντέ συναντάει τυχαία τον Σαφάκ και του μιλάει για τον καλεσμένο της. Ο Σαφάκ τη ρωτάει αν θα μείνει στο σπίτι της μόνιμα ή για λίγο καιρό και εκείνη του απαντάει πως αυτό δεν το γνωρίζει ακόμα. Ο Εμιρχάν λέει πως περνάει ωραία μαζί του και ο Σαφάκ είναι πια σίγουρος πως ο καλεσμένος στο σπίτι της Ζουλιντέ είναι ο πατέρας του μικρού.

Απογοητευμένος πηγαίνει και κάθεται μόνος του στο πάρκο και θυμάται τη μέρα που συνάντησε εκεί τη Ζουλιντέ. Ο Ταρίκ περιμένει την ημέρα, που θα πεθάνει η Ματσιντέ. Η Βιλντάν του λέει πως συνεχίζει να της δίνει τα χάπια. Ο Ταρίκ την ενθαρρύνει να συνεχίσει και της υπόσχεται ανταμοιβή για την προσπάθειά της. Η Βιλντάν όμως έχει και αυτή τα δικά της σχέδια.

Η Χουμεϊρά κάνει κάποιες ασκήσεις γιόγκας μόνη της. Η Βιλντάν, η Γιλντίζ, η Σουρεϊγιά και η Ελίφ την παρακολουθούν. Η Γιλντίζ το βρίσκει αυτό που κάνει πολύ παράξενο. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως χρειάζεται έναν επαγγελματία προπονητή για να συνεχίσει να το κάνει. Εάν χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε τις εξελίξεις εδώ.

Ένας από τους ενοικιαστές της Λεμάν ζητάει λίγες μέρες προθεσμία για να πληρώσει το ενοίκιο του αλλά εκείνη αρνείται. Ο άντρας απειλεί τη Λεμάν και εκείνη καλεί τον Βεϊσέλ για να τη βοηθήσει. Η Γιλντίζ φοβάται πως η γυμναστική, που κάνει η Χουμεϊρά θα κάνει κακό στο μωρό, που περιμένει.

ελιφ εξελιξεις star

Τραγωδία στην Elif - Η Ματσιντέ χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Στην Elif, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Ματσιντέ, η οποία βρίσκεται σε κώμα στο νοσοκομείο εξαιτίας των χαπιών που της δίνει κρυφά η Βιλντάν, μετά από εντολή του Ταρίκ.

Φαίνεται πως το σχέδιο του Ταρίκ, να βγάλει από τη μέση την πεθερά του, πηγαίνει καλά, καθώς η Ματσιντέ έχει αρχίσει μέρα με τη μέρα να χάνει τις δυνάμεις της. Μπορεί αρχικά η Βιλντάν να είχε αρνηθεί να βοηθήσει τον Ταρίκ να εξοντώσει την πεθερά του, όμως στη συνέχεια την έπεισε να το κάνει και έτσι εκείνη ξεκίνησε να της δίνει καθημερινά τα χάπια που προκαλούν αργό θάνατο!

Ενα πρωί η Ματσιντέ ξυπνάει και νιώθει πολύ άσχημα, έχοντας πονοκέφαλο και μη μπορώντας να κουνήσει το σώμα της. Η Βιλντάν πάει να δει αν χρειάζεται κάτι και δήθεν από ενδιαφέρον τη ρωτάει αν είναι καλά. «Είμαι καλά, μην ανησυχείς, αν χρειαστώ κάτι θα σε φωνάξω», της λέει και η Βιλντάν επιμένει:

«Κυρία Ματσιντέ, φαίνεστε πάρα πολύ άσχημα, σίγουρα είστε καλά; Μήπως καλύτερα να φωνάξουμε έναν γιατρό;», αλλά η Ματσιντέ επιμένει να της λέει πως είναι καλά. Βγαίνει από το δωμάτιο και συναντάει τον Ταρίκ. «Ολα πάνε καλά! Η γυναίκα είναι πολύ χάλια σήμερα, δεν μπορεί να κουνηθεί», τον ενημερώνει η Βιλντάν και εκείνος χαίρεται και της δίνει συγχαρητήρια. Οταν όμως μένει μόνος, μονολογεί:

«Μόλις πεθάνει η Ματσιντέ, θα πάρεις πόδι από αυτό το σπίτι, Βιλντάν». Στο μεταξύ η Ματσιντέ είναι πραγματικά χάλια και θέλει να φωνάξει βοήθεια αλλά δεν έχει δυνάμεις.

Σηκώνεται από το κρεβάτι για να πάει στην πόρτα, όμως δεν τα καταφέρνει και χάνει τις αισθήσεις της. Η Χουμεϊρά πάει να δει πώς είναι η μητέρα της, τη βρίσκει στο πάτωμα και αρχίζει να ουρλιάζει.

elif εξελιξεις

Αμέσως όλοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί και αρχικά πιστεύουν πως η γυναίκα έχει πεθάνει. Τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και αμέσως τη βάζουν στην εντατική, όπου παράλληλα της κάνουν και μια σειρά από εξετάσεις. Ο Ταρίκ φτάνει εκεί και δήθεν αγωνιά για την τύχη της Ματσιντέ:

«Πώς είναι, τι έγινε; Εχει ραγίσει η καρδιά μου από την ώρα που με πήρες τηλέφωνο», λέει στη Χουμεϊρά και η Βιλντάν τον κοιτάζει μη μπορώντας να πιστέψει το θέατρο που παίζει. Η γιατρός κάποια στιγμή βγαίνει έξω και η Χουμεϊρά τη ρωτάει: «Ολο αυτό έγινε από τα χάπια που παίρνει η μητέρα μου;», αλλά εκείνη δεν της απαντάει με σιγουριά και της λέει πως θα το μάθουν σύντομα.

Ο Ταρίκ καταφέρνει να βρει μόνη της τη Βιλντάν και της δίνει εντολή να αλλάξει τα χάπια που της έδινε με τα σωστά! Ομως η Χουμεϊρά είχε ήδη πάρει τα χάπια που έπαιρνε η μητέρα της και όταν η γιατρός τούς λέει πως για ό,τι συνέβη ευθύνονται τα φάρμακα, της τα δίνει και ο Ταρίκ τρέμει μήπως αποκαλυφθεί το σχέδιο δολοφονίας που έστησε κατά της πεθεράς του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Η Μελέκ βλέπει τον Βεϊσέλ αλλά δεν τον αναγνωρίζει

Elif: Η Βιλντάν σε δίλημμα - Θα σκοτώσει την Ματσιντέ με χάπια;

Share