Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef 5 trailer 5/3: Εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των παικτών - «Όλοι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας»

Η μάχη της ασυλίας!

Masterchef 5 trailer 5/3: Εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των παικτών - «Όλοι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας»
TV24 05.03.2021 10:55
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο αποψινό επεισόδιο του Mastechef, οι παίκτες πρόκειται να γίνουν.. μαλλιά κουβάρια μεταξύ τους, μιας και ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των δύο ομάδων θα κάνει την εμφάνιση του στο συμβούλιο.

Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Ακριτίδη, έρχεται η ώρα για απολογισμούς και αλήθειες, με τους επίδοξους μάγειρες να «καρφώνουν» ο ένας τον άλλον, με τον Στέφανο μάλιστα να κάνει λόγο πως.. κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους.

Απόψε το βράδυ πραγματοποιείται μια δύσκολη μάχη ασυλίας, ή αλλιώς μια «μαγειρική σκυταλοδρομία». Ποια ομάδα θα καταφέρει να εντυπωσιάσει περισσότερο την κριτική επιτροπή; Απόψε στις 21:00 στο Star!

Masterchef 5 - highlights 3/3: Τα γέλια Ανούς και Μαρίας και η άγρια κόντρα για τα "ψου ψου ψου"

Η Μαρίνα έδωσε στην αντίπαλη ομάδα την Ανούς και την Μαρία

Στο επεισόδιο MasterChef 5, η Μαρίνα είχε την επιλογή για την κόκκινη ομάδα να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορα πλεονεκτήματα.

Η παίκτρια είχε την ευκαιρία να ορίσει αρχηγούς, να περιμένει την τοποθέτηση πιάτου, να πάρει από την μπλε ομάδα όποιον παίκτης ήθελε και τέλος να πάρει δύο παίκτες και να διώξει δύο.

Τελικά αποφάσισε να πάρει την μεταγραφή παίκτη και το να δώσει και να πάρει από δύο. Έτσι έδωσε την Αννούς και την Μαρία οι οποίες το περίμεναν και γέλασαν ειρωνικά με την επιλογή αυτή και πήρε τον Αλέξανδρο και την Κωνσταντίνα.

Όσον αφορά τον παίκτη που διάλεξε να πάρει από την μπλε ομάδα, αυτή ήταν η Μαργαρίτα και μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτή. Μην ξεχνάτε πως σας έχουμε και την δεκάδα του τελικού.

Masterchef 5 highlights 3/3

Ξέσπασαν σε νευρικά γέλια η Ανούς και η Μαρία με την απόφαση της Μαρίνας

Με την απόφαση της Μαρίνας στη δοκιμασία MasterChef αντέδρασαν η Ανούς και η Μαρία. Οι παίκτριες μεταφέρθηκαν στην αντίπαλη ομάδα και αυτό τις νευρίασε αρκετά.

Η Μαρίνα, η οποία είχε κερδίσει την ασυλία επέλεξε μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων, να δώσει δύο παίκτες από την ομάδα της και να πάρει δύο.

Έτσι έδωσε την Ανούς και την Μαρία οι οποίες ξέσπασαν σε νευρικά γέλια λέγοντας πως από την μια πλευρά το περίμεναν καθώς ξέρουν πως δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις με την Μαρίνα.

Tην ίδια αντίδραση είχαν και ορισμένοι παίκτες από την κόκκινη ομάδα οι οποίοι ψιθύρισαν πως «οι αδυναμίες δεν κρύβονται».

Kόντρα ανάμεσα σε Ηρώ και Μαρίνα - «Στα ψουψου όλοι καλοί είμαστε»

Μια κόντρα ξέσπασε στο MasterChef ανάμεσα στην Μαρίνα και την Ηρώ, όταν η δεύτερη προκάλεσε με τον τρόπο της την παίκτρια.

Στις ομάδες, αρχηγός της κόκκινης βγήκε ο Αντώνης και της Μπλε η Ηρώ η οποία φάνηκε πως θα ήθελε για αντίπαλο την Μαρίνα - η οποία νωρίτερα κοντραρίστηκε και με δύο ακόμα παίκτριες - ώστε να την αντιμετωπίσει face to face όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα η Ηρώ, αυτοπροτάθηκε για την θέση του αρχηγού κάτι που δεν άρεσε σαν κίνηση στη Μαρίνα και δεν θέλησε να αλλάξει την γνώμη της ομάδας της στην επιλογή αρχηγού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5 spoiler: Αυτή είναι η δεκάδα του τελικού

MasterChef 5 - Spoiler: Επιστρέφει ο Κωστής Αλεξάκης - Πότε θα τον δούμε;

Share