House of Fame: Μπαίνει στο παιχνίδι η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, Έλενα Δομάζου

Μαζί της και ένας πρώην παίκτης του GNTM 3!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Μπαίνει στο παιχνίδι η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, Έλενα Δομάζου

Το Σάββατο δύο νέοι παίκτες πρόκειται να μπουν στο σπίτι του House of Fame και αυτοί είναι η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη και ένας πρώην παίκτης του GNTM 3.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε και συγκεκριμένα της Έλενας Πολυκάρπου, στο σπίτι των σπουδαστών αναμένεται να μπει η Έλενα Δομάζου και ο Μηνάς Τσουκάνης.

Η δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Μπαίνουν στο House of Fame δύο πρόσωπα που δεν είναι η πρώτη φορά που θα τα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα. Είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι ήταν η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη και μιλάω φυσικά για την Έλενα Δομάζου.

Είναι τραγουδίστρια και συγκεκριμένα του λαϊκού ρεπερτορίου. Ενώ είναι ροκ θέλει να ακολουθήσει λαϊκό ρεπερτόριο. Δυσκολεύτηκαν να την πείσουν να μπει μέσα, αλλά τελικά είπε το ναι και το Σάββατο θα μπει μέσα».

Η Έλενα Πολυκάρπου πρόσθεσε αμέσως μετά: «Μαζί με την Έλενα θα μπει στο House of Fame και ο Μηνάς Τσουκάνης. Ο Μηνάς είχε περάσει και από το GNTM, αλλά δεν είχε μπει στο σπίτι». Στο μεταξύ, δείτε εδώ όλα τα Highlights του προηγούμενου live!

House of Fame μπαίνει στο παιχνίδι η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, Έλενα Δομάζου

Φώτης Ζογλοπίτης: Είναι σε σχέση με την παίκτρια του House of Fame, Άλεξ Μαντή

Ο Φώτης Ζογλοπίτης, που είχε βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της σχέσης του με την πρώην σύζυγό του, Πάολα, είναι ερωτευμένος ξανά εδώ και αρκετά χρόνια με την παίκτρια του House of Fame, Άλεξ Μαντή με την οποία και βρίσκεται σε σχέση.

Το ζευγάρι δεν έκρυψε λεπτό τη σχέση του ωστόσο, δεν θέλει να δίνει πολλά δικαιώματα για σχόλια. Μάλιστα, λίγες είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Επίσης, ο Φώτης Ζογλοπίτης έχει γνωρίσει την Άλεξ Μαντή και στην Πάολα, αλλά και στην 18χρονη κόρη τους, Παολίνα και έχουν πολύ καλές σχέσεις, αφού πέρασαν μαζί και τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Να σημειώσουμε πως η σύντροφος του, όταν στο σχήμα που συμμετείχε ως χορεύτρια μια τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει τελευταία στιγμή, άρπαξε την ευκαιρία και ζήτησε από τον Στέλιο Ρόκκο να τη συμπεριλάβει ως τραγουδίστρια.

Φώτης Ζογλοπίτης Άλεξ Μαντή σχέση