Battle of the couples trailer 5/3: Απόψε θα ψηφιστεί το δεύτερο ζευγάρι προς αποχώρηση

Τώρα ξεκινάει το παιχνίδι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of the couples trailer 5/3: Απόψε θα ψηφιστεί το δεύτερο ζευγάρι προς αποχώρηση

Στο αποψινό επεισόδιο του Battle of the couples θα παρακολουθήσουμε την πρώτη Τελετή των Βραχιολιών, στην οποία οριστεί και το δεύτερο ζευγάρι προς αποχώρηση.

Οι ισορροπίες του παιχνιδιού αλλάζουν για τα καλά και απόψε δύο ζευγάρια θα χάσουν το σύμβολο της δύναμης τους. Όλα θα ψηφίσουν ανοιχτά το δεύτερο ζευγάρι που θα οδηγηθεί στην διαδικασία της ψηφοφορίας, κάτι που θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις.

Battle of the couples trailer 5/3

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο ζευγάρι που βρίσκεται μια ανάσα πριν αποχαιρετήσει το έπαθλο είναι η Γεωργία και ο Μιχαήλ, αφού έχασαν στη χτεσινή δοκιμασία.

Στο τρέιλερ μάλιστα βλέπουμε πως ο Κώστας με την Κρίστη, θα δώσουν την αρνητική τους ψήφο στον Κυριάκο και την Μαριάννα, καθώς γιατί δεν τους αρέσει ο τρόπος με τον οποίο μιλάει ο Κυριάκος.

Battle of the Couples: Η αμοιβή των ζευγαριών ανέρχεται στα 4.000 ευρώ

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το νέο ριάλιτι παιχνίδι του ALPHA, Battle of the Couples και η αλήθεια είναι πως τα νούμερα δεν ήταν αυτά που περίμεναν οι ιθύνοντες...

Ο Παναγιώτης και η Σάσα έχουν δύο πολύ ξεχωριστούς ρόλους, με τον πρώτο να είναι ο παρουσιαστής στην αρένα, εκείνος που θα "τρέχει" τις δοκιμασίες, θα τους κόβει τα βραχιόλια στην Τελετή των Βραχιολιών, θα παρουσιάζει τις δοκιμασίες αποχώρησης.

Το συγκεκριμένο reality έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από οτιδήποτε έχουμε δει έως τώρα! Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στη βίλα ως ζευγάρια, δεν τους λείπει το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο και ζουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Όμως, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι!

Μπορεί, λοιπόν, να παλεύουν για το μεγάλο έπαθλο αλλά το κάθε ζευγάρι πληρώνεται από την παραγωγή, όπως μας αποκάλυψε και η εκπομπή Πρωινό το πρωί της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα το κάθε ζευγάρι παίρνει από 4.000 έως 5.000 ευρώ γενικά! Δηλαδή έκαστος 2.000-2.500 χιλιάρικα.