Έρχεται νέα εκπομπή μαγειρικής στον ALPHA

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι πρώην παίκτες του Masterchef!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρχεται νέα εκπομπή μαγειρικής στον ALPHA

Μια νέα εκπομπή μαγειρικής πρόκειται να δούμε σύντομα στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, με παρουσιαστή τον Νίκο Θωμά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε, στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται ο Νίκος Θωμάς, ο οποίος αντικατέστησε στο Masterchef τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μιας και ο δεύτερος πριν αναλάβει τον ρόλο του κριτή, έφτιαχνε και δημιουργούσε τα mystery boxes, τις αποστολές και οτιδήποτε βρίσκεται στην οργάνωση του ριάλιτι.

Έρχεται νέα εκπομπής μαγειρικής στον ALPHA

Με άλλα λόγια, ο Νίκος Θωμάς, όντας ένας επίδοξος σεφ, έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια να ενθαρρύνει και να βοηθά τους παίκτες αλλά και να ορίζει τις δοκιμασίες.

Αναφορικά τώρα με το νέο πρότζεκτ, αναμένεται να γυριστούν 18 εκπομπές και πιθανόν να προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα. Μάλιστα βασίζεται σε μια διαφορετική ιδέα, μιας και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι πρώην παίκτες του Masterchef -δείτε εδώ και τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου-.

Στο μεταξύ, δείτε τι θα δούμε απόψε 5/3 στο Masterchef 5

Στο αποψινό επεισόδιο του Mastechef, οι παίκτες πρόκειται να γίνουν.. μαλλιά κουβάρια μεταξύ τους, μιας και ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των δύο ομάδων θα κάνει την εμφάνιση του στο συμβούλιο.

Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Ακριτίδη, έρχεται η ώρα για απολογισμούς και αλήθειες, με τους επίδοξους μάγειρες να «καρφώνουν» ο ένας τον άλλον, με τον Στέφανο μάλιστα να κάνει λόγο πως.. κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους.

Απόψε το βράδυ πραγματοποιείται μια δύσκολη μάχη ασυλίας, ή αλλιώς μια «μαγειρική σκυταλοδρομία». Ποια ομάδα θα καταφέρει να εντυπωσιάσει περισσότερο την κριτική επιτροπή; Απόψε στις 21:00 στο Star!