House of Fame: Με μείον 4 βαθμούς στο live η Αναστασία και η Πηνελόπη

Υπήρξε ισοψηφία στην ψηφοφορία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Με μείον 4 βαθμούς στο live η Αναστασία και η Πηνελόπη

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, οι 17 διαγωνιζόμενοι ψήφισαν και αποφάσισαν πως τόσο η Αναστασία όσο και η Πηνελόπη, λόγω ισοψηφίας, θα πάνε στο live με μείον τέσσερις βαθμούς, οι οποίοι θα είναι σε κάθε περίπτωση κρίσιμοι.

Οι δύο τραγουδίστριες, δεν εντυπωσίασαν στις πρόβες τους και έτσι οι συμπαίκτες τους έκριναν ότι είναι αυτές που θα πρέπει να στερηθούν τους 4 βαθμούς.

House of Fame Πάνος Μεταξόπουλος

Η Αναστασία το περίμενε και εξήγησε στον Πάνο Μεταξόπουλο πως θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση και να μην βρεθεί προτεινόμενη, ενώ από τη μεριά της η Πηνελόπη φάνηκε να είναι ενοχλημένη με το αποτέλεσμα.

Η ψηφοφορία των παικτών στο House of Fame

Άρης: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου έχουν κάνει μεταμόσχευση»

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μιλήσουν για άτομα που θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους στη σκηνή και έτσι ο Άρης, αναφέρθηκε στους γονείς του, οι οποίοι έχουν κάνει μεταμόσχευση και δεν μπορούν να τον δουν από κοντά να τραγουδάει.

Ο Άρης, ο οποίος είχε έρθει και σε ρήξη με τον Al Giga πριν το πρώτο live, αφού μίλησε για την σύντροφό του, αναφέρθηκε στους γονείς του και εξήγησε πως η μητέρα του, είχε δώσει το νεφρό της στον πατέρα του. Η ιστορία του ήταν πολύ δυνατοί και έτσι πολλοί συμπαίκτες του «λύγισαν».

House of Fame Άρης

«Εγώ είμαι από τους τυχερούς που τα τελευταία πέντε χρόνια τραγουδάω. Αλλά είμαι και από τους άτυχους γιατί τα τρία τελευταία χρόνια λόγω της οικογενειακή κατάστασης – η μητέρα μου έδωσε ένα νεφρό στον πατέρα μου και είναι μεταμοσχευμένοι και οι δύο – δεν με έχουν ακούσει να τραγουδάω. Για μένα εδώ μέσα είναι μια ευκαιρία να με δουν, να χαρούν μαζί μου και να δουν και την εξέλιξή μου», ανέφερε ο Άρης.