MasterChef 5: Η Ανούς «κάρφωσε» τη Μαρίνα - «Είναι κακό και βρώμικο»

Ανέβηκαν οι τόνοι πριν καλά καλά ξεκινήσει το επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Η Ανούς «κάρφωσε» τη Μαρίνα - «Είναι κακό και βρώμικο»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Ανούς δε δίστασε να «καρφώσει» με τον δικό της τρόπο για τη Μαρίνα για τον λόγο για τον οποίο την έστειλε στους Μπλε, χαρακτηρίζοντας κακή και βρώμικη τη στάση της.

«Είναι πιθανό να με έστειλε στους Μπλε, επειδή δεν κάνω τόση παρέα με τη Μαρίνα όσο οι υπόλοιποι», είπε η Ανούς απαντώντας στην ερώτηση των κριτών για την ανταλλαγή της.

MasterChef Μαρίνα Ανούς

Η Μαρίνα διαφώνησε και είπε πως ήταν αναγκαστικό να διώξει δύο άτομα, παρόλο που είναι στο ίδιο δωμάτιο και κάνουν παρέα.

Τα σχόλια της Ανούς για τη Μαρίνα στο MasterChef

Η Ανούς ακούγοντας τις δηλώσεις της και μιλώντας αργότερα στην κάμερα είπε: «Δεν μπορώ να ακούω πράγματα που δεν πιστεύω. Το να θέτει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, είναι κακό και βρώμικο».

Διονύσης Πρώιος: Ο πρώην παίκτης του MasterChef θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου

Από το πουθενά «έσκασε» η είδηση πως ο πρώην παίκτης του MasterChef Διονύσης Πρώιος θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι o διαγωνιζόμενος στο περσινό MasterChef, Διονύσης Πρώιος υπέγραψε συμβόλαιο με τη νέα πλατφόρμα Sirinaclub. com προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου με επίκεντρο την ζωή του.

Ο πρώην παίκτης του δημοφιλούς ριάλιτι παιχνιδιού συμφώνησε με τον Έλληνα παραγωγό και σκηνοθέτη ερωτικών ταινιών, Δημήτρη Σειρηνάκη να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία η οποία θα προβάλλεται σε επεισόδια στη νέα πλατφόρμα της Sirina και μάλιστα προβλέπεται να συμπρωταγωνιστήσουν ονόματα υπεράνω υποψίας, όχι μόνο από το χώρο της ερωτικής βιομηχανίας αλλά και από το χώρο του θεάματος, ονόματα τα οποία αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση. Δείτε φωτογραφίες του παίκτη στη παραλία με «αέρα» μοντέλου!

διονύσης πρώιος ερωτική ταινία