MasterChef 5: Ο Στέφανος πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τον υπέδειξε η Ηρώ μετά την ήττα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο Στέφανος πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μπλε ομάδα βγήκε χαμένη μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5 και έτσι η Ηρώ, ως αρχηγός, έπρεπε να δείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά και από το πλεονέκτημα που της δόθηκε από τους τρεις κριτές του διαγωνισμού.

Η ίδια είχε εξηγήσει πως θα προτιμούσε να έχει τη δυνατότητα να δώσει ασυλία σε κάποιον. Σε αυτή την περίπτωση θα έδινε την ασυλία στον Κωνσταντίνο, ο οποίος παρόλο που δεν νίκησε στο πιάτο με τα στρείδια, έδειξε πολύ σωστή στάση και έτσι ήθελε να τον ανταμείψει.

Masterchef Ηρώ Περουλάκη

Ωστόσο το πλεονέκτημά της ήταν αρνητικό και έτσι έδωσε τον Στέφανο ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, καθώς όπως είπε δεν άκουγε κανέναν και έκανε ό, τι ήθελε εκείνος μέσα στην κουζίνα, γεγονός που τελικά του στοίχισε στο πιάτο του, το οποίο ηττήθηκε. Μάλιστα, ο Στέφανος βρέθηκε στο στόχαστρο όλων μιας και τα έβαλε με την Κωνσταντίνα για το ύφος της απέναντι στην Βίλλη.

Το πλεονέκτημα της Ηρώς και η υποψηφιότητα του Στέφανου στο MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

MasterChef 5 spoiler: Αυτή είναι η δεκάδα του τελικού

Ένα απίστευτο spoiler για το MasterChef 5, μας έδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε. Το πρώτο είναι πως ο Ιωάννης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφού θα πάρει την χειρότερη βαθμολογία από τους κριτές και το δεύτερο είναι η δεκάδα του τελικού.

Η Έλενα Πολυκάρπου ήταν έξω από το σπίτι του ριάλιτι και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη δύο μήνες μπροστά. Επιβεβαίωσε ότι ο Κωστής ξαναμπαίνει στο ριάλιτι αλλά θα αποχωρήσει ξανά μετά από δοκιμασία με τον Διονύση και τον Ιωάννη.

Από την άλλη ο Ιωάννης φεύγει στο γύρισμα της Δευτέρας μετά από μια δοκιμασία στην οποία πήρε τους χειρότερους βαθμούς, μεταξύ αυτών τρία τεσσάρια και ένα τριάρι.

Ενώ, η δεκάδα του τελικού είναι: Διονύσης, Σκορδάκης Τζαμαλής, Παύλος, Χίλας Τζιοβάνι, Ανούς, Λία, Μαργαρίτα και Μαρία.