Elif: Σοκ για Βεϊσέλ και Τουλάϊ - Βλέπουν ολοζώντανη την Μελέκ

Ρανά και Χουμεϊρά γίνονται αυτοκόλλητες φίλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Σοκ για Βεϊσέλ και Τουλάϊ - Βλέπουν ολοζώντανη την Μελέκ

Στην σειρά Elif, ο Κερέμ υποψιάζεται πως ο Ταρίκ απατάει την αδελφή του και όταν τον παρακολουθεί, έκπληκτος ανακαλύπτει πως εκείνος έχει συναντηθεί με τη Χουμεϊρά. Την ίδια ώρα η Τουλάι και ο Βεϊσέλ σοκάρονται όταν βλέπουν μπροστά τους ολοζώντανη τη Μελέκ!

Η Λεμάν συναντάει τον Βεϊσέλ και του λέει πως ένας ενοικιαστής την απείλησε και του ζητάει να κάνει κι αυτός το ίδιο, αλλά δεν δέχεται να παίξει αυτόν τον ρόλο. Στο μεταξύ, η Ράνα δεν απαντάει στις κλήσεις του Ταρίκ και αυτή η συμπεριφορά τoν τρελαίνει.

Η Φιλίζ τον ενημερώνει πως η γυναίκα έχει πάρει άδεια, εκείνος βγαίνει έξαλλος από το γραφείο του και ο Κερέμ που τον βλέπει του θυμίζει πως σε λίγες ώρες έχουν μια πολύ σημαντική συνάντηση. Ο Ταρίκ το είχε ξεχάσει και τώρα ξέρει πως πρέπει να μείνει στην εταιρεία. Η Χουμεϊρά κάνει γιόγκα αλλά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας συνεχώς επεμβαίνουν.

Νιώθει πως θέλει να κάνει προπόνηση κάπου που να είναι μόνη της. Παίρνει τηλέφωνο τη Ράνα και εκείνη την καλεί σπίτι της να προπονηθούν μαζί, κάτι που γίνεται. Στο μεταξύ, ο Ταρίκ έχει χάσει το στυλό με το όνομά του χαραγμένο, δώρο της Χουμεϊρά, και ξέρει πως αν δεν το βρει η γυναίκα του θα το κάνει μεγάλο θέμα. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Ράνα ενώ βρίσκεται με τη Χουμεϊρά και εκείνη πηγαίνει σε άλλο δωμάτιο για να μιλήσει. Η Βιλντάν συνεχίζει να δίνει στη Ματσιντέ τα δηλητηριώδη χάπια

«Γιατί λείπεις από τη δουλειά και εγώ δεν έχω ενημερωθεί;», τη ρωτάει. «Αγάπη μου, θέλω να ξεκουραστώ», του απαντά και του το κλείνει. Η Χουμεϊρά είναι μόνη της στο σαλόνι της Ράνα και πολύ κοντά στο να δει το στυλό του Ταρίκ που τον είχε ξέχασε εκεί, όταν η Ράνα επιστρέφει στο σαλόνι προτού προλάβει να το δει.

Η Ράνα ζητάει από τη Χουμεϊρά μια χάρη: «Θα σε παρακαλούσα να μην αναφέρεις στον Ταρικ πως κάνουμε μαζί γιόγκα! Είμαι υπάλληλος της εταιρείας και ίσως να μην του αρέσει να κάνουμε παρέα». Η Χουμεϊρά τής απαντάει με αφέλεια: «Ο Ταρίκ δεν έχει τέτοια θέματα, αλλά αν αυτό θέλεις, δεν θα του πω κάτι».

Elif Κερέμ

Ο Οσμάν, ο ενοικιαστής της Λεμάν, τη βλέπει στον δρόμο και την απειλεί ξανά. Εκείνη τρομοκρατημένη τρέχει να επιστρέψει σπίτι της. Η Τουλάι τη βλέπει και την παίρνει στο μαγαζί για να ηρεμήσει. «Ενας άντρας προσπάθησε να με κλέψει! Κοιτάξτε, ακόμα τρέμω», λέει ψέματα στην Τουλάι και τη Ζουλιντέ.

Ο Γιουνούς ζηλεύει την Μπιρτσέ

Η Γιλντίζ ετοιμάζει ένα κέικ και η Ελίφ είναι μαζί της. Η μικρή σχολιάζει πως το κέικ μοιάζει πεντανόστιμο, σαν αυτό που έφτιαχνε η Ιντζί και αυτή είναι η πρωτή φορά που αναφέρει ένα όνομα από το παρελθόν της. Η Σουρεϊγιά έρχεται μετά από ακόμη μία αποτυχημένη συνέντευξη για δουλειά και η Ελίφ της εύχεται καλή επιτυχία την επόμενη προσπάθειά της. Η Ματσιντέ χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Η Ζουλιντέ συμβουλεύει τη Λεμάν να πάει στην αστυνομία αλλά η Λεμάν αρνείται και όταν φεύγει τους ζητάει να μην πουν τίποτα σε κανέναν γιατί δεν θέλει να το μάθει ο Σαφάκ. Η Χουμεϊρά δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Ταρίκ ενώ βρίσκεται στο σπίτι της Ράνα και η τελευταία τρελαίνεται από θυμό. Η Μπιρτσέ καθυστερεί να πάει στη δουλειά και ο Γιουνούς πιστεύει πως οφείλεται στο ότι το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησε στο πάρτι.

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του και ζηλεύει. Η Μελέκ βλέπει πως ο Εμιρχάν ξέχασε τα κουλουράκια και αποφασίζει να του τα πάει εκείνη στο μαγαζί. Βρίσκεται έξω από το μαγαζί της Τουλάι όταν η Ζουλιντέ τη βλέπει, αλλά επειδή δεν έχει μιλήσει στην Τουλάι για την καλεσμένη της, βγαίνει έξω, παίρνει τα κουλουράκια και στέλνει τη Μελέκ πίσω στο σπίτι.

Η Ιντζί και η Τουλάι δοκιμάζουν τα κουλουράκια και η μικρούλα λέει: «Δοκίμασε ένα! Μοιάζουν σαν αυτά που έφτιαχνε η Μελέκ» και η Τουλάι συμφωνεί μαζί της. Ο Ταρίκ επισκέπτεται τη Ράνα και κανονίζουν να περάσουν μαζί ένα Σαββατοκύριακο. Την επόμενη μέρα, ο Ταρίκ συναντάει τον Ζαφέρ και εκείνος του λέει: «Οι μηχανικοί θα σε καλέσουν για να κλείσετε ραντεβού», και ο Κερέμ που τους ακούει το θεωρεί ύποπτο.

Ο Κερέμ παρακολουθεί τον Ταρίκ!

Ο Κερέμ πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και τότε χτυπάει το τηλέφωνό του. Απαντάει και μαθαίνει πως έχει κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο εκτός της πόλης για το Σαββατοκύριακο. Ο νεαρός προσπαθεί να παγιδεύσει τον γαμπρό του όταν του προτείνει να κάνουν κάτι το Σαββατοκύριακο αλλά εκείνος αρνείται λέγοντας πως

θα είναι εκτός της πόλης για να παρακολουθήσει μια έκθεση. Ο Κερέμ αποφασίζει να τον ακολουθήσει και να τον πιάσει μαζί με την ερωμένη του. Στο μεταξύ, η Ράνα ακυρώνει το ραντεβού για γυμναστική με τη Χουμεϊρά και της λέει πως ο αγαπημένος της τής έκανε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο. Η Ελίφ ξεσπάει για τη μητέρα της.

Ο Κερέμ ακολουθεί τον Ταρίκ στο ξενοδοχείο και προς μεγάλη του έκπληξη τον βλέπει μαζί με τη Χουμεϊρά. Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει πώς ο Ταρίκ κατάλαβε ότι ο Κερέμ τον υποψιαζόταν και φρόντισε πριν φτάσει στο ξενοδοχείο να ενημερώσει τους άντρες του να πάνε τη Ράνα πίσω στο σπίτι της. Ο Κερέμ δεν καταλαβαίνει γιατί του είπε ψέματα ότι δήθεν θα πήγαινε σε μια έκθεση και συνεχίζει να τον υποψιάζεται!

Η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη επειδή είναι σε ένα ξενοδοχείο με τον άντρα της, ενώ η Ράνα είναι έξαλλη όταν συνειδητοποιεί πως ο Ταρίκ είναι στο ξενοδοχείο με τη γυναίκα του. Του στέλνει συνέχεια μηνύματα, αλλά δεν παίρνει απάντηση. Ο Ταρίκ για να μην υποψιαστεί τίποτα η Χουμεϊρά, της ζητάει να κλείσουν τα κινητά τους για να μην τους ενοχλεί κανένας! Η Ράνα αρχίζει να πίνει και μεθάει!

Καρέ-καρέ η μεγάλη συνάντηση Μελέκ - Βεϊσέλ - Τουλάϊ στην Elif

Elif Μελέκ

Η Ζουλιντέ δεν βρίσκει κανένα λόγο να μην αφήσει μόνο του τον Εμιρχάν με τη Μελέκ και φεύγει να πάει στο μαγαζί, αφού πρώτα τους έχει αφήσει το σταθερό τηλέφωνο. Ο Εμιρχάν κάνει τα μαθήματά του αλλά δεν βρίσκει τον χάρακά του. Η Μελέκ τηλεφωνεί στο μαγαζί της Τουλάι και εκείνη το σηκώνει, αλλά η γραμμή κλείνει. Το μόνο που άκουσε ήταν το όνομα Ζουλιντέ.

Η Ζουλινέ καταλαβαίνει πως την κάλεσαν από το σπίτι και πηγαίνει να δει αν όλα είναι καλά. Ανακουφίζεται όταν διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η Ιντζί θέλει να επισκεφθεί τον Εμιρχάν και η Τουλάι συμφωνεί να πάνε στο σπίτι της Ζουλιντέ όταν κλείσει το μαγαζί.

Η Ζουλιντέ ειδοποιεί τη Μελέκ: «Η Τουλάι με την Ιντζί είναι πολύ καλοί άνθρωποι, θα δεις θα τους συμπαθήσεις κι εσύ». Οταν φτάνουν εκεί, η Τουλάι βλέπει τη Μελέκ, παθαίνει σοκ και χάνει τις αισθήσεις της. Η Μελέκ τρομάζει και κρύβεται. Δεν θυμάται το όνομά της και όσα συμβαίνουν είναι τραυματικά για εκείνη: «Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Τι θέλουν; Δεν τους ξέρω», μονολογεί κλειδωμένη στο δωμάτιό της. Η Πάρλα κάνει μία μυστηριώδη επίσκεψη στην Χουμεϊρά.

Πρώτα η Ιντζί και μετά η Τουλάι τη φωνάζουν Μελέκ, ένα όνομα που δεν θυμάται. Η Ζουλιντέ θυμάται όσα της είχε πει η Τουλάι για το παρελθόν και καταλαβαίνει πως η γυναίκα για την οποία της είχε μιλήσει για το τροχαίο είναι η Μελέκ.

Η Ελίφ είναι άρρωστη με πυρετό και η Σουρεϊγιά τη φροντίζει. Η μικρή παραμιλάει και ζητάει τη μητέρα της και η Γιλντίζ με τη Σουρεϊγιά λυπούνται το κοριτσάκι. Η Τουλάι είναι αναίσθητη και η Ζουλιντέ καλεί γιατρό. Λίγη ώρα μετά η Τουλάι συνέρχεται και θέλει να δει τη Μελέκ αλλά η Ζουλιντέ της εξηγεί πως η γυναίκα φοβάται και έχει κλειδωθεί.

Η Ζουλιντέ προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ να βγει από το δωμάτιο και όταν καταλαβαίνει πως η Τουλάι και η Ιντζί είναι ακόμα εκεί, κλειδώνει ξανά. Ο Εμιρχάν θέλει να δει τη Μελέκ και εκείνη του ανοίγει. «Η Τουλάι, η Ιντζί και ο Βεϊσέλ είναι πολύ καλοί άνθρωποι! Τους αγαπάμε και μας αγαπούν! Μας βοηθάνε πάντα και είναι φίλοι μας! Μη φοβάσαι», την καθησυχάζει.

Η Ζουλιντέ καλεί τον Βεϊσέλ και του ζητάει να έρθει αμέσως σπίτι της. Ο Εμιρχάν κρατάει το χέρι της Μελέκ και τη φέρνει στο καθιστικό. Ο Βεϊσέλ μένει άφωνος όταν τη βλέπει ζωντανή μπροστά του.