Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef 5 trailer 6/3: Μια τραυματική ψηφοφορία πρόκειται να συμβεί - «Τώρα ξεκινάει το σόου»

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Masterchef 5 trailer 6/3: Μια τραυματική ψηφοφορία πρόκειται να συμβεί - «Τώρα ξεκινάει το σόου»
TV24 06.03.2021 18:45
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια τραυματική ψηφοφορία πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στο MasterChef 5, μια διαδικασία που φυσικά θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις.

Άτοπες κατηγορίες και ψήφοι σε λάθος καρφιά, θα κάνουν κάποιον να κλάψει και άλλους να φωνάξουν για την αδικία, που συμβαίνει. Ένας εξώστης αρκετά ενεργός κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Και μια κάρτα ασυλίας, που όλοι περιμένουν να δουν αν θα χρησιμοποιηθεί.

Το «κρυφτό» με δήθεν ευγενικές πράξεις, έχει τελειώσει, όπως κάποιοι φωνάζουν. Η ιστορία του διαγωνισμού έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως εκείνος που περνά μέσα από τη δοκιμασία αποχώρησης βγαίνει πάντα πιο δυνατός!

Guest chef, στη δοκιμασία αποχώρησης, ο Γιάννης Σκοτίδας.

Η κατάληξη όμως για κάποιον άλλον, δεν είναι και τόσο ευχάριστη. Το όνειρο να παραμείνει στον διαγωνισμό τελειώνει κάπου εδώ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Στέφανος!

MasterChef 5 - Spoiler: Επιστρέφει ο Κωστής Αλεξάκης - Πότε θα τον δούμε;

Σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Κωστή Αλεξάκη να αποχωρεί από το παιχνίδι του MasterChef και στο χθεσινό, τον Πάνο Ράπτη να φεύγει οικειοθελώς.

Ο Κωστής Αλεξάκης πρόκειται ωστόσο να επιστρέψει σύντομα στο MasterChef, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Ο Κρητικός θα πάρει φυσικά τη θέση του Πάνου Ράπτη, που αποχώρησε οικειοθελώς από τον μαγειρικό διαγωνισμό. Όσο για τον λόγο που δεν έχουμε δει τον Κωστή να ξαναμπαίνει στο σπίτι;

Αυτός έχει να κάνει με τον κορωνοϊό, καθώς ο μάγειρας μετά την αποχώρησή του έπρεπε να κάνει ακόμη επτά ημέρες καραντίνα. Μετά το τέλος της καραντίνας θα δούμε τον Κωστή να επιστρέφει στο MasterChef.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 5: Ο Αλέξανδρος Ακριτίδης μιλά για την αποχώρηση του - «Είχα πέσει λίγο ψυχολογικά»

MasterChef 5 spoiler: Αυτή είναι η δεκάδα του τελικού

Share