Άγριες Μέλισσες: Βρέθηκε το story του 3ου κύκλου - Συνεχίζεται η σειρά του ΑΝΤ1

Πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ιστορία με πρωταγωνίστριες, Δρόσω, Ασημίνα και Λενιώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Βρέθηκε το story του 3ου κύκλου - Συνεχίζεται η σειρά του ΑΝΤ1

Οι Άγριες Μέλισσες, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης, η οποία σημειώνει σταθερά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό στην Prime time ζώνη. Μάλιστα, πάει τόσο καλά που πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας και τρίτη σεζόν.

Ο ΑΝΤ1 θέλει να συνεχιστεί η σειρά και σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News το story του τρίτου κύκλου έχει βρεθεί, από τους σεναριογράφους, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη.

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος

Πρόκειται για μια καινούργια ιστορία, στην οποία θα μετέχουν οι ίδιοι ήρωες. Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν με άξονα και κεντρικές πρωταγωνίστριες τις τρεις αδερφές Σταμίρη, Ασημίνα, Δρόσω και Λενιώ.

Επίσης, ο τρίτος κύκλος θα περιλαμβάνει χρονικό άλμα μερικών ετών και θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις.

Να σημειώσουμε πως έχουμε όλες τις εξελίξεις των Άγριων Μελισσών για τη νέα εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Με αυτό τον τρόπο η παραγωγή θα αποφύγει να γίνει spoil για το φινάλε

Ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μαρία Κίτσου μίλησαν για τις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα για το φινάλε της δεύτερης σεζόν, αποκαλύπτοντας πως θα αποκρύψουν τι θα γίνει στο τέλος.

Λευτέρης Χαρίτος: Πιστεύετε έχουμε ιστορία για τρίτη σεζόν;

Μαρία Κίτσου: Εγώ απ’ ότι ψυχανεμίζομαι και κάνοντας έτσι ένα δικό μου σπόιλερ, νομίζω ότι φέτος θα έρθουμε στη λύση του δράματος, δηλαδή θα αποκαλυφθούν τα πάντα.

Νομίζω ότι θα γίνει χαμός, έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Διαβάζοντας τα σενάρια τώρα που μας έρχονται πολύ… μετρημένα πια, ένα ένα, θεωρώ ότι τα τελευταία επεισόδια δεν θα τα ξέρει άνθρωπος, θα μας κλείσουν στο στούντιο μια εβδομάδα…

Λευτέρης Χαρίτος: Εγώ έχω πει τι πρέπει να γίνει, το έχω πει στην παραγωγή, τους έχω οργανώσει εδώ και τρεις μήνες.

Τους έχω πει ότι δεν πρέπει να μοιραστεί σε κανέναν, είναι κάτι που θα ξέρουν μόνο τρεις άνθρωποι, ενδεχομένως εσείς, οι περισσότεροι άλλοι ρόλοι θα το πάρουν την ίδια μέρα. Το έχω πει, να ξέρετε, για τα τελευταία 16 επεισόδια. Παρ’ όλα αυτά οι αντοχές σας για τρίτη σεζόν δεν απαντήθηκαν.

Ωστόσο, θα υπάρξει και μια δολοφονία που θα ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά!