Έλα στη θέση μου (8/3): Η Ρενάτα υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει με τον Μάρκο και τη Φαίη

Ζητάει να μάθει όλη την αλήθεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου (8/3): Η Ρενάτα υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει με τον Μάρκο και τη Φαίη

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (8/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου μιας και η Ρενάτα έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στη Φαίη και τον Μάρκο και έτσι ζητάει εξηγήσεις.

Αυτά θα δούμε απόψε στο Έλα στη θέση μου (8/3)

Επεισόδιο 122

Η Φαίη είναι σίγουρη πως ο Μάρκος κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον της. Ο Λεωνίδας και η Φλωρέτα περνάνε μια νύχτα πάθους την ώρα που ο Φώτης προσπαθεί να πείσει τη Βάνα πως η σχέση του με τη Λατάνια έχει προχωρήσει. Ο Ατσαλάκης πιστεύει πως η Βάνα τον χρησιμοποιεί και της δίνει τελεσίγραφο, ενώ η Κέντρα είναι αποφασισμένη να μάθει όσα της κρύβει ο Αχιλλέας.

Έλα στη θέση μου νέο επεισόδιο 8/3

Πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος όταν η Ρενάτα ζητήσει να μάθει τι τρέχει μ’ εκείνον και τη Φαίη; Θα καταφέρει η Θάλεια να εξοντώσει την Ισμήνη πριν βρει στοιχεία εναντίον της; Θυμίζουμε πως η αγαπημένη καθημερινή σειρά θα ρίξει «αυλαία» φέτος, μιας και σύμφωνα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί και για έκτη χρονιά.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Έλα στη θέση μου

Επεισόδιο 123

H Θάλεια κλέβει τα στοιχεία που βρήκαν ο Βλάσης και η Ισμήνη. Η Ρενάτα ζητά εξηγήσεις από τον Μάρκο για το τι έγινε το βράδυ των γενεθλίων της Φαίης, ενώ η Βάνα υποψιάζεται πως η Κέντρα παριστάνει την αμνησιακή και προειδοποιεί τον Αχιλλέα. Ο Βλάσης βρίσκει την Ισμήνη αναίσθητη και είναι αποφασισμένος να βρει ποιος της επιτέθηκε και έκλεψε τα στοιχεία.

Έλα στη θέση μου εξελίξεις εβδομάδας

Όλα δείχνουν πως το έκανε η Φαίη… Εν τω μεταξύ, η κίνηση της Φαίης να δημοσιοποιήσει την εγκυμοσύνη για να εκδικηθεί τον Μάρκο της γυρίζει μπούμερανγκ, αφού μαθαίνει πως πίσω από την διάρρηξη στο σπίτι της δεν κρυβόταν εκείνος, αλλά ο Βλάσης και η Ισμήνη…

Τετάρτη 10 Μαρτίου – Επεισόδιο 124

Ένα χαρτάκι από τις σημειώσεις της Ισμήνης που σώθηκε κατά τύχη βοηθάει τον Βλάση να μάθει πού ακριβώς βρίσκεται η θυρίδα της Φαίης. Η Ρενάτα είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τι της κρύβει ο Μάρκος, την ώρα που ο Αχιλλέας πιέζει τη Φαίη να μιλήσει στη Ρενάτα για την εγκυμοσύνη της.

Ο Ζούβας θέλει να κάνει μια νέα αρχή και να αφήσει πίσω την παλιά του ζωή. Πώς θα αντιδράσει η Θάλεια όταν η Ισμήνη και η Φλωρέτα προσέξουν τη γρατζουνιά στο μέτωπο της; Θα αποκαλύψει η Φαίη την αλήθεια στη Ρενάτα;

Πέμπτη 11 Μαρτίου – Επεισόδιο 125

Η Φαίη αποκαλύπτει στη Ρενάτα ότι είναι έγκυος από τον Μάρκο. Η Ρενάτα συντετριμμένη δε θέλει να ακούσει τίποτα από το Μάρκο παρά τις επίμονες προσπάθειες του.

Ο Ζούβας προσπαθεί να βρει το κατάλληλο όνομα που θα ανεβάσει το “πρεστίς” του, αλλά η Σύλβια καταλήγει ότι αυτό που χρειάζεται ο Ζούβας είναι να πάει ξανά στο σχολείο. Πώς θα αντιμετωπίσει ο Μάρκος τη Φαίη μετά από αυτό που έκανε; Ποια η αντίδραση του Βλάση όταν ανακαλύψει ο ίδιος ότι η Θάλεια έχει επαφές με τη Φαίη;

Παρασκευή 12 Μαρτίου – Επεισόδιο 126

Η Ρενάτα εγκαταλείπει τον Μάρκο και επιστρέφει στην αυλή, όπου όλοι προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ο Φώτης επιτίθεται στον Μάρκο για όσα έκανε στην αδερφή του, ενώ η Θάλεια ζητά από τη Φαίη να σταματήσουν να επικοινωνούν.

Ο Ζούβας αποφασίζει να επιστρέψει στα θρανία για να γίνει καλό παράδειγμα για το παιδί του, ενώ Φώτης και Βάνα προσπαθούν να αποδείξουν ο ένας στον άλλον πως προχώρησαν σε νέες σχέσεις. Και ενώ η Κέντρα σχεδιάζει… γάμο, ο Αχιλλέας επισκέπτεται κρυφά την Ρενάτα για να της σταθεί σε αυτό που περνάει. Τι θα γίνει όμως όταν εμφανιστεί εκεί και ο Μάρκος;