Η Φάρμα: Αυτό είναι το βιογραφικό της Μαρίας Σπυροπούλου

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για εκείνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα: Αυτό είναι το βιογραφικό της Μαρίας Σπυροπούλου

Η Φάρμα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή (12/3) στον ΑΝΤ1 και εμείς σας έχουμε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για τη Μαρία Σπυροπούλου, μία από τις διαγωνιζόμενες που θα μπουν στο παιχνίδι με σκοπό να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Το βιογραφικό της Μαρίας Σπυροπούλου από τη Φάρμα

Η Μαρία Σπυροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Έχει σπουδάσει Ζωική Παραγωγή στο ΤΕΙ Λαρίσης, έχει δώσει κατατακτήριες στην Κτηνιατρική και παράλληλα σπούδασε ζαχαροπλαστική, με την οποία και ασχολήθηκε για 9 χρόνια.

Έχει δημιουργήσει Σωματείο Ιππικού Ομίλου στον Βόλο στο οποίο εργάζεται και ως προπονήτρια. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι παντρεμένη και ο σύζυγος της είναι το στήριγμα της σε αυτή της την προσπάθεια.

Η Φάρμα Μαρία Σπυροπούλου

Έχει πολύ καλή σχέση με τη φύση και τις αγροτικές δουλειές και διαθέτει δίπλωμα για τρακτέρ αλλά και φορτηγό.

Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στη Φάρμα για να ξεφύγει από τον εγκλεισμό της καραντίνας, αλλά και για να διεκδικήσει το έπαθλο. Αν κερδίσει θέλει να δημιουργήσει έναν κλειστό ιππικό όμιλο για να κάνει εκπαίδευση και ψυχοθεραπεία σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, ενώ έγινε γνωστό πως ήδη υπήρξαν οι πρώτες εντάσεις στη Φάρμα.

Ως άνθρωπο τη χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια, το πείσμα αλλά και η υπομονή της. Εκτός εαυτού μπορεί να την βγάλει το ψέμα και η υποκρισία. Θέλει να είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα.

Τα πρώτα πλάνα από το μέρος που θα ζουν οι 14 παίκτες

Ο Σάκης Τανιμανίδης μας ξενάγησε στο μποστάνι όπου εκεί θα καλλιεργούν τα λαχανικά τα οποία θα τρώνε. Μας έδειξε την παραδοσιακή τους κουζίνας αλλά και το μέρος στο οποίο θα βγάζουν νερό μιας και δεν θα έχουν κανονική ύδρευση στο σπίτι.

Ακόμα, στα δωμάτια των παικτών είδαμε τσουβάλια με υλικό ώστε να φτιάξουν το δικό του στρώμα μιας και δεν θα βρουν σχεδόν τίποτα έτοιμο.

Το μέρος δεν διαφέρει από ένα κλασσικό σπίτι σε χωρίο και σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα τον τρόπο ζωής που είχαν οι παίκτες.

«Εδώ πέρα που βρισκόμαστε από αυτή την πλευρά είναι το μποστάνι, είναι εδώ που θα καλλιεργούν την γη ουσιαστικά οι παίκτες για να παίρνουν απαραίτητα λαχανικά. Το σπίτι είναι χωριάτικο στυλ, εδώ λοιπόν είναι το νερό τους, δεν έχουν τρεχούμενο νερό μέσα στο σπίτι πρέπει να βγουν έξω για να το προμηθευτούν. Αυτό είναι το υλικό που θα χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν το δικό τους στρώμα.

Μπάνιο θα κάνουν έξω, θα ζεσταίνουν το νερό στην σόμπα και θα πλένονται. Έχουμε αφήσει εκτός κάτι πολύ σημαντικό που είναι ο αχυρώνας, εκεί που θα γίνονται τα αγωνίσματα. Τα αγωνίσματα στην Φάρμα είναι ίσως ότι πιο εντυπωσιακό έχεις δει.» είπε ο παρουσιαστής.