MasterChef 5: Η Μαργαρίτα ανακοίνωσε στον άντρα της πως παντρεύονται

Μάλιστα βρήκε και κουμπάρες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Η Μαργαρίτα ανακοίνωσε στον άντρα της πως παντρεύονται

Στο σημερινό επεισόδιο MasterChef 5 είδαμε την Μαργαρίτα η οποία ένα επεισόδιο πριν είχε πλαντάξει στον κλάμα από την αποχώρηση της Βίλλυς, να ανακοινώνει στον άντρα της πως παντρεύονται.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρισκόταν στον πάγκο της παίκτριας και με αφορμή της λύπη της για την αποχώρηση της φίλης της από το παιχνίδι η παίκτρια δήλωσε πως έχει βρει τις κουμπάρες της και είναι έτοιμη να παντρευτεί.

Όσον αφορά την ημερομηνία του γάμου, το κράτησε κρυφό και δήλωσε πως θα το αποκαλύψει πολύ σύντομα.

Η ανακοίνωση της Μαργαρίτας

MasterChef 5: Το βιογραφικό της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η παίκτρια που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις της στο παιχνίδι. Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, αναδείχθηκε νικήτρια του Mystery Box και εμείς έχουμε όλες τις πληροφορίες που δεν γνωρίζατε για εκείνη.

Η Μαργαρίτα έρχεται στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης.

Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της. Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια.

Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ.

Αυτή τη φορά ετοίμασε βαλίτσες και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef 5.