Ήλιος 9/3: Η Αλίκη και ο Δημήτρης δέχονται απειλές από το κύκλωμα που κυνηγάει ο Δημήτρης

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος 9/3: Η Αλίκη και ο Δημήτρης δέχονται απειλές από το κύκλωμα που κυνηγάει ο Δημήτρης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο του Ήλιου, με την Αλίκη και τον Δημήτρη να δέχονται απειλές από το κύκλωμα που κυνηγάει ο Δημήτρης.

Ήλιος, Τρίτη 9 Μαρτίου -Επεισόδιο 117:

Ο Φίλιππος, με την προτροπή του Δημήτρη, προσπαθεί να πείσει τον Μενέλαο, να τον βάλει στο παράνομο σκέλος των δραστηριοτήτων του. Ο Μενέλαος επιφυλακτικός, παρότι δείχνει να τον εμπιστεύεται απόλυτα, του βάζει σαν όρο να κόψει κάθε επαγγελματική σχέση με την Διώνη, αγνοώντας την κρυφή ερωτική τους σχέση. Ο Φίλιππος σε αδιέξοδο, καταλαβαίνει πως ο μόνος τρόπος να προστατέψει την Διώνη, είναι ο χωρισμός. Ο Μάνος σε απελπισία καθώς φοβάται για τη ζωή του μέσα στη φυλακή και ο δικηγόρος του, του αποκλείει την περίπτωση να ξαναβγεί μέχρι τη δίκη του. Βλέπει σαν μόνη διέξοδο την απόδραση.

Ο Μενέλαος προσπαθεί να εξασφαλίσει την σιωπή του Δήμου, μετά την επίθεση που δέχτηκε. Ο Μιχάλης είναι φανερά αντίθετος με την προσπάθεια της μητέρας του να μπει στη ζωή της Αλίκης, ενώ η Αλίκη δείχνει αποφασισμένη να την κρατήσει στη ζωή της, παρά την αντίδραση της Εύας. Η Αλίκη και ο Δημήτρης δέχονται απειλές από το κύκλωμα που κυνηγάει ο Δημήτρης. Δείτε εδώ και τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων!

Ήλιος 8-12/3

Ήλιος: Αποκλειστικό! Ο Μενέλαος είναι ο πατέρας του Φίλιππου

Στην σειρά Ήλιος το μεγάλο μυστικό της Αλεξάνδρας αποκαλύπτεται. Ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για την ταυτότητα του πατέρα του, αλλά και με το παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα, αφού η Διώνη θεωρεί ότι είναι αδελφή του.

Οι πράξεις του Μενέλαου συνεχίζουν να αποπροσανατολίζουν τον Δημήτρη και τον Φίλιππο που προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν στοιχεία και να τον ξεσκεπάσουν. Η Αλεξάνδρα με τη σειρά της αγωνιά μην αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Μια αλήθεια που ξέρει μόνο εκείνη και ο Μενέλαος και την έχουν κρύψει καλά εδώ και χρόνια. Η Αλεξάνδρα έχει πει του Φίλιππου ότι ο πατέρας του τους εγκατέλειψε όταν ήταν μικρός και από τότε απέφευγε να μιλάει για εκείνον.

«Σου έχω πει ότι δεν θέλω να αναφέρομαι σε αυτόν. Αρκετό κακό μας έκανε», του είχε πει επανειλημμένα. Οσο κι αν ο γιος της είχε προσπαθήσει να μάθει την ταυτότητά του ή κάποια στοιχεία γι’ αυτόν, εκείνη πάντα σταματούσε την κουβέντα. Επίσης, ο Φίλιππος δέχεται δολοφονική επίθεση.

Ο Φίλιππος θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί του χωρίς να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι και ότι τον κυνηγάει μαζί με τον Δημήτρη και τον Δήμο να τον βάλουν στη φυλακή. Γιατί ο πατέρας του είναι... ο Μενέλαος. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Αλεξάνδρας που μέχρι στιγμής έχει μείνει κρυφό, αλλά όχι για πολύ.

Ομως, αυτό το συγκλονιστικό από μόνο του γεγονός δεν αφορά μόνο τις ζωές των τριών τους αλλά και της Διώνης, της κόρης του. Μπορεί η σχέση της με τον Φίλιππο να έρθει σε ρήξη και να χωρίσουν, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχουν υπάρξει ζευγάρι.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τελικά οι δυο τους δεν είναι αδέλφια αφού η Διώνη δεν είναι βιολογικό παιδί του Μενέλαου. Μέχρι να αποκαλυφθούν όλα αυτά έχουν ακόμη πολλά να συμβούν.

Ήλιος Φίλιππος πατέρας

Στα προσεχή επεισόδια, ο Δημήτρης προσπαθεί να βρει επιπλέον στοιχεία για να εξασφαλίσει την καταδίκη του Μενέλαου, ο οποίος δείχνει σίγουρος ότι θα ξεφύγει. «Πρέπει με κάθε τρόπο να τον συλλάβουμε. Αυτό το κάθαρμα δεν πρέπει να ξεφύγει», λέει ο Δημήτρης και όντως τα καταφέρνει. Ενώ, η Αλίκη γίνεται στόχος δολοφόνων.

Ο Μενέλαος συλλαμβάνεται. Η Διώνη κλονίζεται όταν μαθαίνει πως για τη σύλληψη του πατέρα της βοήθησε ο Φίλιππος. «Γι’ αυτό με πλησίασες. Ολα ήταν μια σκευωρία. Με χρησιμοποίησες», του λέει θυμωμένη αφού νιώθει προδομένη από τον άνθρωπο που αγαπάει. Μάταια εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει.

Στο μεταξύ η Αλίκη θυμάται κάτι από την απαγωγή της και δίνει στον Δημήτρη ένα στοιχείο που μπορεί να τον βοηθήσει στην υπόθεση του Μενέλαου. Ομως θα το πληρώσει καθώς ο Μενέλαος δίνει εντολή για δολιοφθορά στο αυτοκίνητό της. Η Αλίκη βλέπει έντρομη από το παράθυρο

του δωματίου της το αυτοκίνητο της να έχει τρακάρει πάνω σε μια μάντρα και μέσα να είναι ο Αρης με την Εύα. «Θεέ μου, τα παιδιά μου», αναφωνεί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Μενέλαος βγαίνει από τη φυλακή.

Νιώθοντας να απειλείται, αποφασίζει να εξαφανιστεί και ζητά τη βοήθεια της Αλεξάνδρας. Εκείνη δέχεται, αφού έχει άλλα σχέδια γι’ αυτόν. Στο μεταξύ η Διώνη θα βρεθεί, χωρίς να το περιμένει, μπροστά στην αλήθεια για τις βρόμικες δουλειές του πατέρα της αλλά νιώθει ότι δεν μπορεί να σταθεί απέναντί του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ