Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική 9/3: Ο Νικόλας μαθαίνει από την Ιωάννα ότι ο Παύλος παραλίγο να την πνίξει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αγγελική 9/3: Ο Νικόλας μαθαίνει από την Ιωάννα ότι ο Παύλος παραλίγο να την πνίξει
TV24 09.03.2021 08:03
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της Αγγελικής, με τον Νικόλα να μαθαίνει από την Ιωάννα ότι ο Παύλος παραλίγο να την πνίξει.

Τρίτη 09 Μαρτίου – Επεισόδιο 95

Η Αθηνά διώχνει την Ελένη από το σπίτι αμφισβητώντας την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων του τεστ DNA και ξεσπάει στον Στέφανο που δέχτηκε να κάνει την εξέταση πίσω από την πλάτη της. Ο Μιχάλης μην μπορώντας να αντέξει το ότι είναι βιολογικός γιος του Γιώργου Αργυρού το ρίχνει στο ποτό, προκαλώντας την ανησυχία του Θωμά. Ο Νικόλας μαθαίνει από την Ιωάννα ότι ο Παύλος παραλίγο να την πνίξει και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει πράγμα που έχει όμως απρόσμενες συνέπειες.

Ο Στέφανος πιεσμένος από παντού, αποκαλύπτει στην Αγγελική την αλήθεια για την Ασπασία και ζητάει τη συμβουλή της ως προς τι να κάνει με τη Δανάη. Τέλος, ο Αποστόλης και η Άννα έρχονται αρκετά κοντά, πράγμα που κάνει την Ιωάννα να ζηλέψει. Δείτε εδώ και τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων!

Αγγελική 8-11/3

«Βόμβα» στην Αγγελική: Αγγελική και Στέφανος επίσημα ζευγάρι

Η αποκάλυψη του Παύλου πως εκείνος και η Τζένη διατηρούσαν κρυφό δεσµό οδήγησε στον οριστικό χωρισµό εκείνης και του Στέφανου. Έναν χωρισµό, βέβαια, που ο Στέφανος επεδίωκε, καθώς τα συναισθήματά του για την Αγγελική κάθε µέρα που περνάει γίνονται όλο και πιο έντονα.

Η Αγγελική βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, τον στηρίζει και τον συµβουλεύει. Ωστόσο, η πρόσφατη αποκάλυψη πως η Δανάη είναι η κόρη της περιπλέκει ακόµη περισσότερο την κατάσταση και έτσι διστάζει να εκδηλώσει όσα πραγµατικά αισθάνεται για εκείνον. Όµως, ακόµη και ο Μιχάλης την παροτρύνει να αφήσει τους δαίµονες από το παρελθόν της πίσω και να δώσει µία ευκαιρία στον Στέφανο να την κάνει ευτυχισµένη.

Τις επόµενες µέρες, όπως θα παρακολουθήσουµε, η Αγγελική δεν µπορεί να κρατάει άλλο άµυνες απέναντι στον Στέφανο, ο οποίος την πολιορκεί. Μάλιστα, αποφασίζουν να δώσουν µία ευκαιρία στη σχέση τους και να είναι µαζί.

Όµως, προτιµούν τον πρώτο καιρό να το κρατήσουν κρυφό και να µην αποκαλύψουν τίποτα σε κανέναν, καθώς κάποιοι µπορεί να αντιδράσουν ακραία. Η ∆ανάη αντιλαµβάνεται πως κάτι συµβαίνει στη ζωή του πατέρα της και γι’ αυτό ευθύνεται η Αγγελική. Έτσι, η µικρή πιέζει µε τον τρόπο της την Αγγελική και τελικά της αποκαλύπτει ότι όντως είναι σε σχέση µε τον Στέφανο. Η Αγγελική µε τον Στέφανο, πιο ερωτευµένοι από ποτέ, προσπαθούν να ξεκλέβουν χρόνο µαζί χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος άλλος, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ένα βράδυ και καθώς δειπνούν µαζί, τους βλέπει ο Νικόλας. Ωστόσο, ο νεαρός αντιδρά εντελώς απρόσµενα. Τους εξηγεί πως χαίρεται και για τους δύο και πως θα είναι στο πλευρό τους, καθώς αξίζουν κάθε ευτυχία.

Αγγελική και Στέφανος επίσημα ζευγάρι

Από την άλλη, αυτό που φοβάται η Αγγελική περισσότερο απ’ όλα είναι η αντίδραση της Αθηνάς, όταν µάθει πως εκείνη και ο γιος της είναι ζευγάρι. Αυτό, όµως, παρά τη θέλησή της, δεν αργεί να γίνει. Η Αθηνά καταλαβαίνει πως είναι µαζί και εκείνη µε τη σειρά της τους ξαφνιάζει. Χαίρεται που αποφάσισαν να δώσουν µία ευκαιρία στη σχέση τους, καθώς πιστεύει πως η Αγγελική µπορεί να κάνει ξανά τον γιο της ευτυχισµένο. Κανείς, όµως, δεν µπορεί να φανταστεί την πραγµατική ταυτότητα της Αγγελικής, αλλά και τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν όταν αυτή αποκαλυφθεί.

Κι ενώ ο Στέφανος βιώνει µία από τις πιο όµορφες περιόδους στην προσωπική του ζωή, δεν ισχύει το ίδιο και στα επαγγελµατικά του, καθώς η Τζένη για να τους εκδικηθεί διαλύει τη συµφωνία τους µε τον Σταυριανό. Τότε η Αθηνά αναγκάζεται να συναντηθεί µαζί της για να κάνουν ένα τελικό ξεκαθάρισµα. Τη ρωτάει τι ζητάει ως αντάλλαγµα για να τους βοηθήσει να βγουν απ’ την οικονοµική καταστροφή. Έτσι, λίγο αργότερα, συναντάει τον γιο της και του προτείνει να προσλάβουν την Τζένη για να αναλάβει τη διαπραγµάτευση µε τον Σταυριανό. Δείτε εδώ στο μεταξύ όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, σε περίπτωση που το χάσατε!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ στην Αγγελική: "Δεν είσαι αδερφή μας"

Alpha: Αλλάζει το πρόγραμμα του σταθμού

Share