Έλα στη θέση μου 9/3: Η Βάνα υποψιάζεται πως η Κέντρα παριστάνει την αμνησιακή και προειδοποιεί τον Αχιλλέα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα στη θέση μου 9/3: Η Βάνα υποψιάζεται πως η Κέντρα παριστάνει την αμνησιακή και προειδοποιεί τον Αχιλλέα

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη Θέση μου, με τη Βάνα να υποψιάζεται πως η Κέντρα παριστάνει την αμνησιακή και προειδοποιεί τον Αχιλλέα.

Τρίτη 09 Μαρτίου – Επεισόδιο 123

H Θάλεια κλέβει τα στοιχεία που βρήκαν ο Βλάσης και η Ισμήνη. Η Ρενάτα ζητά εξηγήσεις από τον Μάρκο για το τι έγινε το βράδυ των γενεθλίων της Φαίης, ενώ η Βάνα υποψιάζεται πως η Κέντρα παριστάνει την αμνησιακή και προειδοποιεί τον Αχιλλέα. Ο Βλάσης βρίσκει την Ισμήνη αναίσθητη και είναι αποφασισμένος να βρει ποιος της επιτέθηκε και έκλεψε τα στοιχεία.

Όλα δείχνουν πως το έκανε η Φαίη… Εν τω μεταξύ, η κίνηση της Φαίης να δημοσιοποιήσει την εγκυμοσύνη για να εκδικηθεί τον Μάρκο της γυρίζει μπούμερανγκ, αφού μαθαίνει πως πίσω από την διάρρηξη στο σπίτι της δεν κρυβόταν εκείνος, αλλά ο Βλάσης και η Ισμήνη… Δείτε εδώ και τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων!

Έλα στη θέση μου 9/3

Αθηνά Οικονομάκου: Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη σειρά «Έλα στη θέση μου» με ένα συγκινητικό μήνυμα

Η Αθηνά Οικονομάκου έπειτα από 5 ολόκληρα χρόνια στη σειρά του Alpha Έλα στη Θέση μου, γύρισε το τελευταίο της επεισόδιο και αποχώρησε.

Η ηθοποιός λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της αποφάσισε να μην συνεχίσει στην σειρά που εδώ και πέντε χρόνια ήταν το «δεύτερο» σπίτι της.

“Πέντε χρόνια μαζί..και τι δεν έχουμε περάσει. Γλυκά μου κορίτσια σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα και εσάς και όλους μα όλους τους υπόλοιπους υπέροχους συντελεστές αυτής της δουλειάς #ElaStiThesiMou @alphatv
Δευτέρα το τελευταίο μου γύρισμα και η συγκίνηση είναι μεγάλη… Είς το επανιδείν” έγραψε η ηθοποιός η οποία μας έδειξε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

αθηνά οικονομάκου τελευταίο επεισόδιο έλα στη θέση μου οικονμάκου έλα στη θέση μου