Έξαψη 9/3: Η είδηση για τη σχέση Βίκυς - Τζώρτζη σκάει σαν βόμβα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έξαψη 9/3: Η είδηση για τη σχέση Βίκυς - Τζώρτζη σκάει σαν βόμβα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο στην Έξαψη, με την είδηση για τη σχέση Βίκυς- Τζώρτζη να σκάει σαν βόμβα.

Τρίτη 9 Μαρτίου - Επεισόδιο 29

Ο Γιάννος ταξιδεύει στην Αθήνα, έτοιμος να διορθώσει τα λάθη του. Εβίτα, Ίριδα και Τζόυ, φτάνουν στο Ναύπλιο, μετά από παράκληση του Τζώρτζη. Μαρίνα και Μηνάς προσπαθούν να συνδέσουν τα νέα δεδομένα στην υπόθεση της Βίκυς. Η Μαρίνα αμφισβητεί, πλέον, την ενοχή του Τζώρτζη.

Ο Αλέξανδρος και η Κλαίρη ονειρεύονται τη ζωή τους μαζί. Η Βάλια, σε μια βαθιά εξομολόγηση στον Κωστή, δείχνει να μετανιώνει για τα λάθη του παρελθόντος. Η είδηση για τη σχέση Βίκυς- Τζώρτζη σκάει σαν βόμβα, τόσο στα κανάλια, όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια Αξιώτη. Στο μεταξύ, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω.

Έξαψη 9/3

Έξαψη: Η Μαρίνα αγνοείται - Φόβοι ότι κάηκε ζωντανή

Στην σειρά Έξαψη, η αγροικία καίγεται και μια σορός βρίσκεται απανθρακωμένη. Μέχρι να γίνει η ταυτοποίηση, ο χρόνος κυλάει βασανιστικά. Ο φόβος όλων ότι ίσως είναι της Μαρίνας, μεγαλώνει.

Η Μαρίνα πηγαίνει να ερευνήσει την πληροφορία που της δίνει ο Θάνος για το ποιος μπορεί να ήθελε να δολοφονήσει τη Βίκυ στο νοσοκομείο, αλλά οι ώρες περνούν και αγνοείται. Η έκρηξη στην αγροικία έχει φέρει τα πάνω-κάτω.

Στην πυρκαγιά βρίσκεται μια σορός απανθρακωμένη, η οποία πηγαίνει προς εξέταση για να ταυτοποιηθεί. Ο χρόνος περνάει βασανιστικά. Ο φόβος όλων, ότι ίσως είναι της Μαρίνας, μεγαλώνει. «Λες να είναι αυτή; Δεν θα αντέξω να χάσω την αδελφή μου. Εξαιτίας μου θα έχει πεθάνει», λέει με απελπισία η Βίκυ στον Θάνο κι εκείνος προσπαθεί να της δώσει κουράγιο.

Ξέρει όμως με τη σειρά του ότι αυτή η πιθανότητα ίσως είναι γεγονός. Στο μεταξύ ο Μηνάς έχει μια ακόμη έγνοια και είναι στα μαχαίρια με τον Γιάννο: «Είμαι σίγουρος πως πριν καεί η αγροικία έκλεψες την κόκα», τον κατηγορεί, με τον δεύτερο να αρνείται τα πάντα.

Έξαψη Μαρίνα

Η ταυτοποίηση της σορού που κάηκε στην πυρκαγιά γίνεται και η είδηση για την αναγνώρισή της φέρνει μεγάλη αναστάτωση. Ο Κωστής είναι συγκλονισμένος από τα γεγονότα. Το ίδιο και ο Γιάννος. Οταν τελικά εμφανίζεται η Μαρίνα, ο Κωστής πέφτει στην αγκαλιά της και ξεσπά σε κλάματα. «Νόμιζα ότι δεν θα σε ξαναδώ. Οτι είχες χαθεί για πάντα. Δεν θα το άντεχα». Η Μαρίνα είναι κι εκείνη ανάστατη με τα όσα συμβαίνουν και υποψιάζεται ότι η φωτιά ήταν εμπρησμός.

Ο Κωστής με τη σειρά του προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της αγροικίας και της ζωής του για μια ακόμη φορά αφού πρέπει να ξαναρχίσει από το μηδέν. Φυσικά, δεν θα είναι εύκολο αφού οι τρικλοποδιές είναι πολλές. Μάλιστα, σε μια αντιπαράθεση με τον αδελφό του Μηνά, τού αποκαλύπτει: «Ξέρω όλη την αλήθεια για την κόκα και μην προσπαθήσεις να το αρνηθείς». Ο Μηνάς σοκάρεται. Τα δύο αδέλφια είναι για μια ακόμη φορά απέναντι.