Άγριες Μέλισσες: Ο Σωκράτης είναι τρομοκρατημένος από τον Δούκα

Οδηγείται σε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές στο αποψινό επεισόδιο (9/3)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Σωκράτης είναι τρομοκρατημένος από τον Δούκα

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (9/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και ο Σωκράτης ζει τον απόλυτο τρόμο απέναντι στον Δούκα και έτσι οδηγείται σε αλλοπρόσαλλες πράξεις.

Αυτά θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Τρίτη 9 Μαρτίου - Επεισόδιο 105

Ο Προύσαλης αφήνεται ελεύθερος, σε αντίθεση με τον Νέστορα που περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο. Όμως, μια απρόσμενη συνάντηση από το παρελθόν του, μέσα στα γραφεία της Ασφάλειας, θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη σωτηρία ή την καταστροφή του. Μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του Μιλτιάδη θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση του με τον Ευτύχη.

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα Νικηφόρος

Οι συγκρούσεις μεταξύ της Ουρανίας και του Κυριάκου συνεχίζονται αμείωτοι, ενώ ο Σωκράτης οδηγείται σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές καθώς ο φόβος του για τον Δούκα τον έχει κυριεύσει. Ο Σέργιος είναι ενθουσιασμένος με την επικείμενη μετακόμιση στο Παρίσι, όμως, η Δρόσω δεν είπε ακόμα την τελευταία της λέξη αφού όπως γνωρίζουμε θα στείλει εξώδικο στο ζευγάρι.

Ο Δούκας σκοτώνει τον Θέμελη

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην σειρά Άγριες Μέλισσες, καθώς στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον θάνατο του Θέμελη. Θα τον σκοτώσει ο Δούκας, ο οποίος έμαθε πως είναι ο πατέρας του Μελέτη και βιαστής της αδερφής του, Ανέτ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρωινό δεν θα το αφήσει αυτό έτσι και θα τον δηλητηριάσει, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός λόγω καρδιακού επεισοδίου.

«Τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο Δούκας Σεβαστός θα συναντηθεί με τον Σωκράτη Θέμελη και μετά από λίγο ο Σωκράτης βρίσκεται νεκρός από καρδιακό επεισόδιο. Πως έχει συμβεί αυτό; Ο Δούκας τον δηλητηρίασε, του έριξε κάτι σε αυτό που έπινε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό ο Δούκας. Το έχει κάνει και στην περίπτωση του Γιώργη Σταμίρη, του πατέρα των τριών αδερφών. Η Ανέτ όταν το μαθαίνει αυτό συγκλονίζεται. Φυσικά δε μιλάει. Αντίθετα θα δούμε τη Μυρσίνη, όταν της λέει ο Δούκας την πράξη του, μάλλον να συμφωνεί.

Αντίθετα ο Μελέτης θα συγκλονιστεί και θα είναι αυτός που υποψιαστεί τον Δούκα, γιατί γνωρίζει τι είχε συμβεί με τον Γιώργη Σταμίρη» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας. Θα δούμε και τρίτη σεζόν τη σειρά;