Μεσάνυχτα: Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιάννης Καλλιάνος καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Θα συγκλονίσουν με τις αποκαλύψεις τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεσάνυχτα: Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιάννης Καλλιάνος καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη, στην αυριανή εκπομπή της, Μεσάνυχτα, υποδέχεται τον Σπύρο Μπιμπίλα καθώς και τον Γιάννη Καλλιάνο, οι οποίοι θα κάνουν απίστευτες αποκαλύψεις στην παρουσιάστρια του ALPHA για τη ζωή τους.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών μιλά στην Ελεονώρα Μελέτη για άγνωστες πτυχές της ζωής του από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα που διαχειρίζεται τη μεγαλύτερη κρίση του θεάτρου.

Θυμάται τον πατέρα του που τον έχασε σε ηλικία 10 ετών και εξηγεί πώς το γραφείο τελετών της γιαγιάς του τον έχει εξοικειώσει με τον θάνατο. Μοιράζεται μαζί μας ανέκδοτες ιστορίες θεατρικού παρασκηνίου και δακρύζει όταν περιγράφει ένα περιστατικό που δεν συγχώρεσε ποτέ στον εαυτό του. Ο άνθρωπος που έχει χαρίσει τη φωνή του σε δεκάδες παιδικούς ήρωες σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μεσάνυχτα Σπύρος Μπιμπίλας

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. Μας περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε η οικογένεια του όταν ο αδελφός του αρρώστησε βαριά από κορωνοϊό με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική.

Μεσάνυχτα Γιάννης Καλλιάνος

Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τη σύζυγο του, με την οποία περιμένουν το πρώτο τους παιδί και εξηγεί πώς βρέθηκε από καθηγητής μαθηματικών να μας ενημερώνει τηλεοπτικά, κάθε μέρα, για τον καιρό.

Big Brother: Την Ελεονώρα Μελέτη σκέφτεται ο ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του 2ου κύκλου

Μέσα από την εκπομπή Έλα χαμογέλα "έσκασε" η είδηση πως ο ΣΚΑΙ σκέφτεται την Ελεονώρα Μελέτη για να παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του Big Brother.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου, ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι θα επιστρέψει χωρίς τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

 Big Brother ΣΚΑΙ 2ος κύκλος

Ο ΣΚΑΙ λοιπόν επιθυμεί και σκέφτεται για την παρουσίαση γυναίκα δημοσιογράφο. Στο τραπέζι λοιπόν, έχει πέσει το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως η συνεργασία του καναλιού με την παρουσιάστρια είχε λήξει άδοξα, ωστόσο οι σχέσεις του φαίνεται πως έχουν αποκατασταθεί.