Η Φάρμα: Αυτό είναι το βιογραφικό του Βασίλη Θεοδωρόπουλου

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για εκείνον!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα: Αυτό είναι το βιογραφικό του Βασίλη Θεοδωρόπουλου

Η Φάρμα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή (12/3) στον ΑΝΤ1 και εμείς σας έχουμε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, έναν από τους διαγωνιζόμενους που θα μπουν στο παιχνίδι με σκοπό να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Το βιογραφικό του Βασίλη Θεοδωρόπουλου από τη Φάρμα

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο Αχαΐας, σε μία οικογένεια με 10 παιδιά, 5 αγόρια και 5 κορίτσια (ο μεγαλύτερος αδερφός του είναι 32 ετών και ο μικρότερος 17).

Εργαζόταν από νεαρή ηλικία ώστε να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια του, κάτι που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Ο Βασίλης, αν και σπούδασε στην Πάτρα σε ένα δημόσιο ΙΕΚ ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων, εργάζεται στο χώρο της εστίασης, ενώ κάνει και διάφορα μεροκάματα σε αγροτικές δουλειές, κάτι που τον κάνει να νιώθει σίγουρος για τη διαβίωση του στη Φάρμα, ενώ αξίζει να γνωρίσετε και τον επιστάτη της Φάρμας.

Η Φάρμα Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Μια δύσκολη περίοδος στη ζωή του ήταν το διαζύγιο των γονιών του, πριν από 15 χρόνια. Έχει υπάρξει 2 φορές ερωτικός μετανάστης. Το 2016 ακολούθησε την τότε σύντροφο του στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 2018 έφτασε μέχρι τη Ρωσία. Αυτή την περίοδο είναι μόνος. Ο λόγος που μπαίνει στη Φάρμα είναι για να διεκδικήσει το έπαθλο και να κάνει κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό του.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ξεκίνησαν οι καυγάδες στη Φάρμα - Τσακώθηκαν δύο παίκτες την πρώτη μέρα

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να μπουν οι παίκτες στη Φάρμα και φαίνεται πως ξεκίνησαν οι πρώτοι καυγάδες. Συγκεκριμένα, το πρώτο βράδυ τσακώθηκαν δύο παίκτες, λίγο μετά την ανάδειξη του πρώτου αρχηγού.

Ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου, εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι συνέβη την πρώτη νύχτα που κοιμήθηκαν οι διαγωνιζόμενοι στο αγρόκτημα.

Φάρμα καυγάς

Έτσι, χωρίς να αποκαλύψει καμία πληροφορία και χωρίς να δώσει κανένα ξεκάθαρο spoiler, εξήγησε πως αναδείχθηκε ο αρχηγός, o οποίος θα μένει μόνος του σε ξεχωριστό δωμάτιο, και πως δύο παίκτες μάλωσαν με αποτέλεσμα να περάσουν ένα δύσκολο πρώτο βράδυ.