Καφέ της Χαράς (10/3): Η Χαρά και ο Περίανδρος συγκρούονται ξανά

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς (10/3): Η Χαρά και ο Περίανδρος συγκρούονται ξανά

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στο αποψινό (10/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς, μετά την αλλαγή της ημέρας προβολής, μιας και ο Περίανδρος με την Χαρά πρόκειται να συγκρουστούν για ακόμα μία φορά.

Το Καφέ της Χαράς - Περίληψη Επεισοδίου (10/3)

Η Χαρά μετά την επιτυχία του Ημερολογίου αποφασίζει να δημιουργήσει μία Λέσχη Ανάγνωσης που θα λειτουργεί στο Καφέ, κάθε Κυριακή απόγευμα. Ο Περίανδρος, σίγουρος ότι τα αναγνώσματα που θα προτείνει η Χαρά στους συγχωριανούς του θα είναι τολμηρά και ευτελή, την κοντράρει στα ίσα, φτιάχνοντας τη δική του Λέσχη Ανάγνωσης που θα λειτουργεί την ίδια ημέρα και ώρα σε άλλη αίθουσα του Καφέ. Ποια Λέσχη θα καταφέρει να συγκινήσει το κοινό τελικά;

Καφέ της Χαράς νέο επεισόδιο 10/3

«Ο Χάρης Ρώμας έκανε πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη για το Καφέ της Χαράς»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου για την συμμετοχή της κόρης της Ισμήνης στη σειρά Καφέ της Χαράς και αποκάλυψε πως της έγινε η πρόταση.

«Όμορφο είναι. Υπερηφάνεια και ταυτόχρονα ανυπομονησία και ένα μάγκωμα… Ο Χάρης έκανε την πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη και εκείνη χρειάστηκε ένα καλοκαίρι για να το αποφασίσει. Εμείς της είπαμε τα θετικά και τα αρνητικά αλλά εκείνη αποφάσισε αν θέλει να το κάνει ή όχι.

Για μένα είναι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Ό,τι θέλει η καρδούλα της αλλά φυσικά να το σπουδάσει, θέλει πολύ διάβασμα. Είναι καλή μαθήτρια.

Υπήρχε ένα συγκεκριμένο budget που μας το ανακοίνωσαν, δεν διαπραγματευτήκαμε. Είμαι από τις μαμάδες που έχω αγωνία για τις σκηνές. Τη βοηθάω. Κάνουμε πρόβα μαζί με τον πατέρα της. Θα εμφανιστεί σε περίπου ένα μήνα και θα συμμετέχει για πέντε επεισόδια» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Μάλιστα λίγο καιρό πριν, η περήφανη μαμά είχε βρεθεί στα γυρίσματα της σειράς και είχε φωτογραφήσει την μικρή Ισμήνη.