Η Φάρμα: Αυτό είναι το βιογραφικό του Παναγιώτη Χατζόπουλου

Ανησυχεί για τυχόν συγκρούσεις με συμπαίκτες του!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Αυτό είναι το βιογραφικό του Παναγιώτη Χατζόπουλου

Η «Φάρμα» κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαρτίου και ένας από τους παίκτες που θα δούμε είναι και ο Παναγιώτης Χατζόπουλος.

Αυτό είναι το βιογραφικό του Παναγιώτη Χατζόπουλου

Ο Παναγιώτης ζει στην Πτολεμαΐδα.Αν και γεννήθηκε σε αγροτική οικογένεια, στη ζωή του έχει ανέβει μόνο δύο φορές σε τρακτέρ. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το καφενείο του πατέρα του, τον οποίο έχασε πρόσφατα. Έχει τρεις μικρότερες αδελφές.

Σπούδασε στη Φιλοσοφική του ΑΠΘ και πρόσφατα πήρε πτυχίο Δημοσιογραφίας από Δημόσιο ΙΕΚ. Του αρέσει η ζωή στην Πτολεμαΐδα και τα χόμπι του είναι η γυμναστική, η κολύμβηση και το θέατρο.

Μπαίνει στη Φάρμα για να κερδίσει το έπαθλο αλλά και για να δοκιμάσει τις αντοχές του. Θεωρεί τον εαυτό του αρκετά νευρικό και ανησυχεί για τυχόν συγκρούσεις με συμπαίκτες του.

Φάρμα βιογραφικό του Παναγιώτη Χατζόπουλου

Η Φάρμα: Η γνωριμία με τον επιστάτη και η πρώτη δοκιμασία

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή Πρωινό κυκλοφόρησαν μερικά πλάνα από τη μεγάλη πρεμιέρα της Φάρμας, στα οποία φαίνεται η γνωριμία των παικτών με τον Βασίλη Φιλίππου, τον επιστάτη ενώ τους ανακοινώνεται και η πρώτη δοκιμασία.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πέσουν κατευθείαν στα βαθιά όπως φαίνεται αφού οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθούν δε θα είναι καθόλου εύκολες.

Ο Βασίλης Φιλίππου, λοιπόν, ζήτησε από τον αρχηγό της εβδομάδας και τους παίκτες, οι οποίοι βέβαια πρόλαβαν να τσακωθούν από την πρώτη κιόλας μέρα, να κάνουν ένα κοτέτσι, να τοποθετήσουν στο μποστάνι πατήματα πέτρας, να τοποθετήσουν στα φυτά ταμπελάκια με την ονομασία τους και τέλος να ρίξουν λίπασμα στα φυτά. Το έπαθλο από την πρώτη αυτή αποστολή είναι πέντε κότες.

Η Φάρμα επιστάτης

Σύμφωνα με το spoiler που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, ο αρχηγός αυτής της εβδομάδας δε θα είναι κάποιος από τους celebtities ενώ θα είναι σίγουρα άνδρας.