Σχεδόν Ενήλικες (11/3): Η Νικόλ ζητά τη βοήθεια της Αναστασίας

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σχεδόν Ενήλικες (11/3): Η Νικόλ ζητά τη βοήθεια της Αναστασίας

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο (11/3) της επιτυχημένης σειράς του Mega, Σχεδόν Ενήλικες, μιας και η Νικόλ, έχοντας μείνει πλέον εντελώς άφραγκη, ζητάει τη βοήθεια της Αναστασίας και μένει μαζί της.

Τι θα δούμε σήμερα στο 10ο επεισόδιο της σειράς του Mega «Σχεδόν Ενήλικες»;

Λίγο πριν τα γενέθλια της, η Νικόλ, μη μπορώντας να πληρώσει πλέον το ενοίκιο, αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι της Αναστασίας. Στο «Άρπαξέ το» επικρατεί ανησυχία στους υπαλλήλους, λόγω της επέκτασης. Ο Θωμάς, καταφέρνει να εξασφαλίσει θέσεις για εκείνον και την Έλενα, στη Θεσσαλονίκη.

Σχεδόν Ενήλικες (11/3)

Ο Αποστόλης ζητάει δουλειά από τον Θωμά, που όμως δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Σύντομα το πρόβλημά του θα τακτοποιηθεί από τον Τζώνη. Την ημέρα των γενεθλίων, η Αναστασία που μάλλον ξέρει περισσότερα από όσα έδειχνε, πληροφορεί την Νικόλ για μία θυρίδα. Όμως κάποιοι απρόσκλητοι, θα φροντίσουν η εορτάζουσα να μείνει μόνη της, ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να ξεκινήσει και μία νέα σειρά στο Mega, ο Σιωπηλός Δρόμος.

H σεναριογράφος της σειράς, Μυρτώ Κοντοβά, αποκαλύπτει

Στο «Πάμε Δανάη» βρέθηκαν, το πρωί της Πέμπτης, η σεναριογράφος και δύο από τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Mega «Σχεδόν Ενήλικες», Μυρτώ Κοντόβα, Γιάννης Στάνκογλου και Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η Μυρτώ Κοντοβά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο της ζωής της που πέρασε κατάθλιψη και εξήγησε τους λόγους.

«Είχα αγωνία για το “Σχεδόν ενήλικες”. Νιώθω παράξενα που κάνω ξανά μια δουλειά για την τηλεόραση. Βιώσαμε μια δραματική κατάσταση στην πόλη μας και δεν έβρισκα τον λόγο να γράψω κάτι. Πέρασα κατάθλιψη, είδα την πόλη μας να αλλάζει και να ξαναλλάζει.

Είχα την πολυτέλεια να ζω με άλλους τρόπους και δεν είχα ανάγκη να γράψω. Από τότε που άρχισα να γελάω, ξεκίνησα και να γράφω», είπε μεταξύ άλλων η Μυρτώ Κοντοβά.