Η Φάρμα - Τανιμανίδης: «Οι παίκτες δυσκολεύτηκαν με τις ποσότητες των φαγητών»

«Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνεται και ο αριθμός των εργασιών»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα - Τανιμανίδης: «Οι παίκτες δυσκολεύτηκαν με τις ποσότητες των φαγητών»

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι 14 παίκτες αλλά και για όλα όσα πρόκειται να δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στις εργασίες στις οποίες θα υποβληθούν οι παίκτες αλλά και στις σχέσεις που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μέχρι στιγμής, μιας και όπως είπε είναι σαν να πηγαίνουν την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Η Φάρμα Σάκης Τανιμανίδης

Οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη για την πρεμιέρα της Φάρμας

«Το πρώτο επεισόδιο είναι η γνωριμία των παικτών με τη Φάρμα και μεταξύ τους. Είναι όπως πηγαίναμε την πρώτη μέρα στο σχολείο. Τις πρώτες μέρες δυσκολεύτηκαν πολύ οι παίκτες με τις ποσότητες των φαγητών, αλλά δεν θα τους δείτε να ψάχνουν να φάνε στα σκουπίδια.

Οι πρώτες μέρες είναι πιο.. γιούχου. Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνεται και ο αριθμός των εργασιών και αυτό αρχίζει και βαραίνει. Μετά τη δεύτερη εβδομάδα δυσκολεύονται περισσότερο οι παίκτες.

Έχουμε μπει ήδη στη δεύτερη εβδομάδα γυρισμάτων. Εδώ είναι ένα ταξίδι στον χρόνο. Στη Φάρμα έχουμε τα κλασικά ζώα που υπάρχουν στα χωριά μας. Κοτούλες, κατσικάκια κλπ.

Οι παίκτες δε βγαίνουν έξω από τα όρια της Φάρμας. Η Φάρμα είναι όμως αρκετά μεγάλη, έχουν χώρο οι παίκτες. Ο κόσμος δεν έρχεται εδώ γατί δεν ξέρει που είναι η Φάρμα. Ξέρουν πως είμαστε κάπου στη Μαλακάσα, αλλά όχι που ακριβώς. Εγώ απολαμβάνω πολύ να συζητάω με τους παίκτες» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πλάνα από την ψηφοφορία για την ανάδειξη του αρχηγού

Όπως είδαμε στο βίντεο, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκεντρώνει του παίκτες στην τραπεζαρία και τους εξηγεί τον ρόλο που θα έχει στο παιχνίδι ο αρχηγός, ο οποίος θα έχει αυξημένα καθήκοντα και την ίδια στιγμή θα απολαμβάνει τις ανέσεις ενός μονόκλινου υπνοδωματίου.

Φάρμα ψηφοφορία αρχηγού

Οι παίκτες ψηφίζουν τον άνθρωπο από την ομάδα που θεωρούν ότι μπορεί να αναλάβει αυτό το καθήκον και όπως θα δούμε οι celebrities ψηφίζονται μεταξύ τους, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τον Στράτο Τζώρτζογλου να ξεχωρίζουν.

Ωστόσο, πριν από μερικές μέρες στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε spoiler και είπε πως ο αρχηγός θα είναι μεν άνδρας αλλά δε θα είναι από τους celebrities.