MasterChef 5 - Μαργαρίτα: «Δε θέλω να χαντακώσω την ομάδα»

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Μαργαρίτα: «Δε θέλω να χαντακώσω την ομάδα»

Απόψε (12/3) έχουμε νέο επεισόδιο στο MasterChef 5 και όπως πάντα οι εντάσεις δεν θα λείψουν μιας και οι κριτές θα ανακοινώσουν στις δύο ομάδες ποιος αναδείχθηκε νικητής της ομαδικής δοκιμασίας και ποιος θα αναγκαστεί να ψηφίσει.

Στα πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, βλέπουμε την κριτική που κάνει ο Σωτήρης Κοντιζάς στο γλυκό που έφτιαξε η Μαργαρίτα με τον Παναγιώτη. Έτσι, ενώ σχολιάζει πως η επιλογή του πιάτου ήταν πολύ σωστή, τονίζει πως ορισμένα υλικά άλλαξαν τη γεύση.

MasterChef 5 Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα αγχώνεται πολύ με αυτό το σχόλιο και έτσι μιλώντας στην κάμερα εξηγεί πως δε θέλει να γίνει η αιτία για να χάσει η ομάδα της, τη στιγμή που όλοι λένε πως είναι πολύ καλή.

Τα πλάνα από το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Το τρέιλερ του αποψινού MasterChef 5

Το MasterChef 5 επιστρέφει (12/3) με ένα νέο εκρηκτικό επεισόδιο, στο οποίο οι κριτές θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας στους παίκτες και οι εντάσεις εννοείται πως δε θα λείψουν για ακόμα μία φορά.

Οι δύο ομάδες θα ακούσουν αρκετά σκληρά σχόλια από τους κριτές αν και όπως βλέπουμε αυτοί που θα έρθουν σε πιο δύσκολη θέση θα είναι οι Κόκκινοι, οι οποίοι για ακόμα μία φορά θα τσακωθούν μεταξύ τους. Η συνεργασία του Διονύση με τη Μαρίνα δεν πάει και τόσο καλά και κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη.

MasterChef 5 trailer

Έτσι όλα δείχνουν πως θα είναι και οι χαμένοι της δοκιμασίας, ενώ γνωρίζουμε πως ο Κωστής θα αποχωρήσει από το παιχνίδι ξανά.

Δείτε το τρέιλερ του MasterChef 5 (12/3)